Ντουντούκα
Θρυλική φιέστα για το 47ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο ένας με… Φεράρι και ο άλλος… κανονική Ferrari!

Ο ένας με… Φεράρι και ο άλλος… κανονική Ferrari!
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 - 16:04

Disclaimer, που λένε και στο χωριό μας: Ο Βόλος είναι μία αξιόμαχη ομάδα και για το επίπεδό της, μιας ομάδας νέας στη Σούπερ Λιγκ, δηλαδή, έχει και αξιόλογο ρόστερ και κάνει και καλή προσπάθεια, αγωνιστικά.

Αφού το είπαμε αυτό, για να μην έχουμε… παρεξηγήσεις και… ευτράπελα και καταλήξουμε… χαμένοι στη μετάφραση, δεν γίνεται να μη σχολιάσουμε τα σενάρια των τελευταίων ημερών, που θέλουν τον… ««««««βασικό ανταγωνιστή»»»»»»» (σε πολλά εισαγωγικά ναι) του Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, να προσπαθεί να καλύψει το κενό που άφησε το ξεπούλημα του ««««««καλύτερου του Τσιμίκα»»»»»»» (επίσης, σε πολλά εισαγωγικά), Δημήτρη Γιαννούλη, με τον… Φεράρι του Βόλου. Καλός παίκτης ο Φεράρι, δεν λέμε και έχει βοηθήσει πολύ, μια ομάδα, όμως, η οποία απέχει παρασάγγας από το επίπεδο πρωταθλητισμού, που θέλει να λέει ότι κάνει ο ΠΑΟΚ.

Αυτό, του οποίου γινόμαστε μάρτυρες, λοιπόν, εδώ και μερικές ημέρες, είναι τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να… ενισχυθεί, με τον Φεράρι, και τον Ολυμπιακό, στο +10 από τον ΠΑΟΚ, να μοιάζει, ήδη… Ferrari κανονική! Όλα δείχνουν, με βάση το σκεπτικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος προχωρά σε… κανονική αφαίμαξη του Βόλου, για να… ανέβει επίπεδο και να χτυπήσει πρωτάθλημα (Ουάρντα, Δουβίκας, τώρα Φεράρι και… ποιος ξέρει ποιος άλλος, στο μέλλον), ότι το… χάος που χωρίζει τις δύο ομάδες, όχι απλά δεν θα μαζευτεί και δεν θα… συρρικνωθεί, αλλά αντιθέτως, θα μεγαλώσει!

Αλήθεια, από εκεί που ο Βόλος πάλευε, κάποτε, να ενισχυθεί, από το ρόστερ του ΠΑΟΚ και έπαιρνε… ορδές τους δανεικούς, τώρα γίνεται το ανάποδο; Τώρα ο Βόλος κατέληξε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και οι Θεσσαλονικείς ψωνίζουν, κανονικότατα και όχι με δανεισμούς, ποδοσφαιριστές, από την ομάδα της Μαγνησίας, για να ανέβουν επίπεδο; Τόσο πολύ έχουν ρίξει, το δικό τους…; Που πάνε, οι τοσοδούληδες, να κοντράρουν τον Ολυμπιακό, με αυτές τις συνθήκες;

Διαβάστε επίσης