Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με σοβαρότητα και το πόδι στο γκάζι!

Με σοβαρότητα και το πόδι στο γκάζι!
Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 - 01:08

«Διαγραφή» στον ΠΑΟΚ έχει «πατήσει» ο Ολυμπιακός και κοιτάζει ήδη παρακάτω. Θα ασχοληθεί και πάλι μαζί του σε μερικές μέρες, σε 10 για την ακρίβεια, για το παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μέχρι τότε, έχουμε δρόμο ακόμα. Μέχρι τότε έχουμε παιχνίδια μπροστά μας, με πρώτο εκείνο με τον ΠΑΣ Γιάννινα το μεσημέρι της Κυριακής (17/1, 15:00), για τη 17η αγωνιστική της Super League.

Ο Θρύλος προέρχεται από το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ήδη το έχει αφήσει πίσω του αυτό. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει άλλο ένα βήμα τίτλου, διατηρώντας ή και αυξάνοντας τη διαφορά από τους διώκτες του.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς καλούνται πρώτα απ’ όλα να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή και σοβαρότητα. Δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα, άλλωστε όλοι θυμόμαστε ότι η ομάδα της Ηπείρου είχε δυσκολέψει αρκετά τον πρωταθλητή Ελλάδας προτού αναλάβει δράση η «εξυγίανση» με το οφσάιντ του Ελ Αραμπί στο γκολ του Χασάν στις καθυστερήσεις.

Ο Ολυμπιακός αναζητά τη 14η νίκη του στη 17η αγωνιστική της Super League και θέλει να συνεχίσει αήττητος και να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν. Θυμίζουμε, για την ιστορία, ο Άρης και η ΑΕΚ είναι στο -9, ο ΠΑΟΚ στο -10.

Με σοβαρότητα, λοιπόν και το πόδι στο γκάζι!

Θρύλε, γερά!

Διαβάστε επίσης