Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μη σταματάς να τους νικάς! (photo)

Μη σταματάς να τους νικάς! (photo)
Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 - 10:18

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για άλλη μια μάχη, για τη Σούπερ Λιγκ, απέναντι σε μία ομάδα, η οποία, όπως το έκανε και στον πρώτο γύρο, στο μεταξύ τους παιχνίδι, αναμένεται να τον δυσκολέψει ξανά. Ο ΠΑΣ είναι ένα καλό σύνολο, επικίνδυνο και ικανό να δημιουργήσει προβλήματα, όμως ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον μεγάλο του στόχο: Το 46ο πρωτάθλημα.

Ο Θρύλος αναμένεται να υποδεχθεί με αλλαγές, τον αντίπαλό του. Ποδοσφαιριστές-κλειδιά, στην έως τώρα πορεία, αναμένεται στο σημερινό παιχνίδι, να πάρουν ανάσες και να απολαύσουν τη δυνατότητα μίας σχετικής ξεκούρασης. Εφόσον φυσικά το επιτρέψουν και οι συνθήκες του αγώνα. Γνωρίζουμε καλά πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προχωρά σε… παράλογο ροτέισον. Ποτέ. Αλλάζει με μέτρο την ομάδα του, αφού από μία πλήρως αλλαγμένη ομάδα, δεν μπορεί κανείς να έχει… απαιτήσεις συνοχής, «χημείας» και άρα συνεργασίας στο 100%. Ο Πορτογάλος το γνωρίζει και έτσι θα παρέμβει με μέτρο, στην 11άδα, αλλάζοντάς της λίγο και όπου κρίνει σκόπιμο.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός έχει και σήμερα, μόνο έναν στόχο: Τη νίκη. Πάμε, λοιπόν, γερά και… δεν σταματάμε! Ραντεβού στις 15:00 για άλλο ένα θρυλικό ματς!

Διαβάστε επίσης