Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ματσάρα ο Σεμέδο…

Ματσάρα ο Σεμέδο…
Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 - 23:58
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Γιαννίκη, με το γκολ του Χασάν στο τέλος. Η ομάδα κράτησε το μηδέν και η αλήθεια είναι πως δεν δέχθηκε φάσεις. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά σε αυτό υπήρξε και ένας καθοριστικός παράγοντας. Αυτός, είχε να κάνει με τον Ρούμπεν Σεμέδο που πραγματοποίησε μια έξοχη εμφάνιση.

Για όσους δεν το κατάλαβαν, στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός «έκλεψε» με τον δεξιό του μπακ. Τόσο ο Ντρέγκερ, όσο και ο Βρουσάι, έπαιξαν αρκετά ψηλά. Δημιουργήθηκε κενό εκεί, αλλά ο Σεμέδο με τον τρόπο που έπαιζε σου έδινε μια εντύπωση πως παίζει και στόπερ και δεξί μπακ!

Βγήκε και μπροστά όποτε μπόρεσε, αλλά γενικά ήταν ένα ματς που απέφυγε τα λάθη, που δεν έδωσε δικαιώματα. Ακόμη και τα τάκλιν του ήταν καθοριστικά, με τον Ολυμπιακό να κρατάει το μηδέν και να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο. Ο καλός Σεμέδο, είναι… άλλη ιστορία για τον Ολυμπιακό. Βοηθάει πολύ, δίνει άλλη ώθηση.

Μακάρι να συνεχίσει έτσι, τον έχει ανάγκη η ομάδα. Ο σταθερός και καλός Σεμέδο, είναι εγγύηση για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, στο στόχο της να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά και το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης