Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σημάδι... κούπας!

Σημάδι... κούπας!
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 - 01:49

Ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα στο πρωτάθλημα, δεν χωράει αμφιβολία. Και αφήστε τους βαλτούς και τους... βόθρους να υποστηρίζουν ό,τι θέλουν. Ναι, με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν καλός. Όπως καλός δεν ήταν και στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ. Ότι στο ένα παιχνίδι κέρδισε, έστω και στο φινάλε, και στο άλλο απλώς δεν έχασε, είναι άλλο ένα σημάδι... κούπας.

Σίγουρα είναι μέσα στο παιχνίδι και αυτά, ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρίσκει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει και συνήθως να κερδίζει, είναι άλλο ένα σημάδι ότι ούτε αυτό το πρωτάθλημα χάνεται.

Έχει αδιαμφισβήτητη ποιότητα, έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεδομένο αυτό. Όπως και ότι θα υπάρχουν παιχνίδια που δεν θα είναι αυτός που πρέπει. Όταν, όμως, συμβαίνει αυτό, αποτελεί πολύ μεγάλη υπόθεση να καταφέρνει να κερδίζει. Δείχνει πολλά. Σχεδόν τα πάντα.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έστειλε άλλο ένα μήνυμα κούπας. Αυτό είναι άλλο ένα σημάδι... τίτλου. Όχι μόνο αυτό, αλλά ΚΑΙ αυτό.

Είναι καλύτερος, είναι ανώτερος, είναι πιο ποιοτικός και παραμένει πρώτος και αήττητος. Και με σημαντική διαφορά από τους διώκτες του. Στο +9 από την ΑΕΚ, στο +10 από τον ΠΑΟΚ, στο +12 από τον Άρη.

Θρύλε, γερά, πρωτάθλημα ξανά!

Διαβάστε επίσης