Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν θα… απολογηθεί κιόλας (photo)

Δεν θα… απολογηθεί κιόλας (photo)
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 - 11:21

Είπε κανείς ότι μία ομάδα μπορεί να μοιράζει ΣΕ ΚΑΘΕ αγωνιστική πεντάρες και τεσσάρες; Ακόμη και ο Ολυμπιακός, με τη χαώδη διαφορά του, από τις υπόλοιπες ομάδες της ελληνικής Σούπερ Λιγκ, δεν μπορεί να το κάνει. Είναι αφύσικο. Μπορεί, όμως, όπως και ΤΟ ΚΑΝΕΙ, να παλεύει ΟΛΑ τα ματς, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και ακόμη και όταν δεν είναι καλός, να τα παίρνει. Καθαρά και ξάστερα, όχι… «εξυγιαντικά».

Ενοχλήθηκαν, φαίνεται, οι «εξυγιαντές», από το μεγάλο τρίποντο που πήρε ο Θρύλος, επί του ΠΑΣ και… έσπευσαν να κρίνουν την απόδοσή του… Δεν στεκόμαστε στην κριτική που έκαναν ΓΑΥΡΟΙ και ΜΜΕ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, από αγάπη για την ομάδα. Και η κριτική σωστή είναι και πρέπει να γίνεται… Αλλά από αυτό, μέχρι το να μας λένε ότι ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε δίκαια ή ότι… δεν άξιζε να νικήσει, γιατί δεν έπαιξε καλά, έχει μεγάλη απόσταση… Όση η «εξυγίανση» που γίνεται εις βάρος του Θρύλου. Τόσο μεγάλη…

Τη βαθμολογία την είδαν; Ή δεν τους συμφέρει; Δεν θα… απολογηθεί κιόλας ο Ολυμπιακός, που δεν ήταν τόσο καλός, αλλά παρόλα αυτά κέρδισε στο 93’. Ούτε με… πέναλτι-δώρο το έκανε, ούτε χρειάστηκε να παίξουμε μέχρι το… 103’ για να νικήσει, όπως συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ, πχ… Ας κοιτάξουν λοιπόν την ΚΑΘΑΡΗ και ΤΙΜΙΑ βαθμολογία του πρωταθλήματος και τα χάλια των ομάδων τους, οι «εξυγιαντές» και ας αφήσουν τον Ολυμπιακό να… επελαύνει.

Διαβάστε επίσης