Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πογιάτος για Παναθηναϊκό: «Δεν με άφηναν να δουλέψω…»

Πογιάτος για Παναθηναϊκό: «Δεν με άφηναν να δουλέψω…»
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 - 14:39

Το… πρότζεκτ «Πογιάτος»… κάηκε γρήγορα, για την ομάδα του Αλαφούζου! Ο πρώην τεχνικός των πρασίνων απολύθηκε γιατί… δεν ταίριαζε, με όσα είχαν στο μυαλό τους εκεί στο Ατίτλιον, αλλά όπως ο ίδιος είπε, σε δηλώσεις του στην As, δεν τον άφηναν να… δουλέψει! Χαρακτήρισε, μάλιστα, την ιστορία της απόλυσής του, ως καταστροφή!

«Δεν γνωρίζω τι συνέβη. Προέρχονταν από προβλήματα με το Financial Fair Play. Άλλαξαν παίκτες, τεχνικό διευθυντή... Δεν με άφησαν να δουλέψω. Η δυναμική της ομάδας δεν ήταν τόσο κακή. Ήμουν χαρούμενος στη Ρεάλ, αλλά έφυγα επειδή μου είπαν (απ' τον Παναθηναϊκό) να δώσω ένα στυλ στην ομάδα. Κάναμε μια ήττα και μια ισοπαλία με γκολ στο τέλος και ήθελαν ν' αλλάξουν προπονητή. Υπήρχε καλή προδιάθεση από τον ιδιοκτήτη και δεν υπήρξε κάποιο τελεσίγραφο. Ήταν πολύ περίεργο», είπε αρχικά ο Πογιάτος, για να καταλήξει, σχετικά με την απόλυσή του:

«Μια μέρα που είχα άδεια, ήμουν έξω με τη γυναίκα μου και με ενημέρωσαν να πάω στα γραφεία. Αλλά πριν απ' αυτό, η απόλυση είχε ήδη κυκλοφορήσει στον Τύπο. Ήταν καταστροφή»! Ε, όχι. Γίνονται τέτοια πράγματα; Αδυνατούμε να το πιστέψουμε…

Διαβάστε επίσης