Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωτάθλημα; Με λύσσα! Κύπελλο; Με τρέλα!

Πρωτάθλημα; Με λύσσα! Κύπελλο; Με τρέλα!
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 - 01:29

Στροφή στο Κύπελλο Ελλάδας κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Τετάρτη ταξιδεύει και πάλι για το Αγρίνιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό (20/1, 19:30) για την πρώτη αναμέτρηση της 6ης φάσης του θεσμού.

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς αρχίζει το ταξίδι του στο Κύπελλο από τα διπλά παιχνίδια με τον Παναιτωλικό και θέλει την Τετάρτη, στο Αγρίνιο, να κάνει απλά το πρώτο βήμα και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση.

Μπροστά του έχει κάποια πολύ σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα, όπως εκείνο με τον Ατρόμητος στο Περιστέρι την Κυριακή (24/1, 15:00) και ακολούθως αυτό με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την επόμενη Τετάρτη (27/1, 19:30), ωστόσο για την ώρα προέχει το Κύπελλο. Και με δεδομένο αυτό που προαναφέραμε, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Χθες, άλλωστε, σας ενημερώσαμε για το λόγο που δεν έκανε πολλές αλλαγές ο Μαρτίνς στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτές θα τις κάνει την Τετάρτη, στο Αγρίνιο, ώστε να φρεσκάρει την ομάδα, να δώσει ανάσες σε αρκετούς παίκτες και ευκαιρίες σε εκείνους που περιμένουν.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός εκτός από το πρωτάθλημα θέλει πολύ και το Κύπελλο. Και φέτος. Φορτσάρει για το νταμπλ, ξανά...

Διαβάστε επίσης