Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χασάν, ο λυτρωτής! (videos)

Χασάν, ο λυτρωτής! (videos)
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 - 14:23

Πρόπερσι ήταν στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Πέρσι ήταν στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Φέτος ήταν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πρώτα με τη Μαρσέιγ για το Champions League και ακολούθως με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη Super League.

Αυτά είναι τα 4 γκολ που έχει πετύχει ο Αχμέντ Χασάν στις καθυστερήσεις των αγώνων στην έως τώρα «ερυθρόλευκη» καριέρα του!

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2018, ο Ολυμπιακός ζοριζόταν πολύ στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Ο Χασάν, όμως, «μίλησε» στο τέλος. Εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ελαμπντελαουί και έκανε το 1-0 για τον Θρύλο στο φινάλε.

Στις 9 Φεβρουαρίου του 2020, ο Ολυμπιακός, παίζοντας με παίκτη λιγότερο, έδειχνε να είναι κοντά σε απώλεια. Όμως, ο Χασάν τον λύτρωσε και πάλι, σκοράροντας με ωραία κεφαλιά από τη σέντρα του Βαλμπουενά.

Και φτάνουμε στα φετινά...

Στις 21 Οκτωβρίου 2020, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο 0-0 με τη Μαρσέιγ, στην πρεμιέρα του στους ομίλους της φετινής διοργάνωσης του Champions League, αλλά ο Χασάν είναι εκείνος που θα δώσει τη λύση. Σκοράρει με κεφαλιά στις καθυστερήσεις μετά τη σέντρα του Βαλμπουενά.

Στις 17 Ιανουαρίου 2021 ο Χασάν θα «χτυπήσει» ξανά. Ο Ολυμπιακός δεν είναι καλός με τον ΠΑΣ Γιάννινα, φλερτάρει επικίνδυνα με την πρώτη απώλεια στο Ναό, αλλά μετά το φάουλ του Φορτούνη, ο Αιγύπτιος φορ θα σκοράρει με κεφαλιά στο 93’ και θα χαρίσει τη νίκη με 1-0 στον Θρύλο.

Χασάν, ο λυτρωτής!

Δείτε και τα 4 γκολ που έχει σημειώσει στις καθυστερήσεις, γκολ που έχουν χαρίσει 4 νίκες στον Ολυμπιακό...

Διαβάστε επίσης