Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πήγαινε σερί και ο Ρέαμπτσιουκ

Το πήγαινε σερί και ο Ρέαμπτσιουκ
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 - 18:55

Μέσα σε μόλις λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός κατάφερε να κλείσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Μία όχι εύκολη περίπτωση, αφού ήταν ένας παίκτης με συμβόλαιο με την Πάσος Φερέιρα.

Παρόλα αυτά όμως οι «ερυθρόλευκοι» με γρήγορες κινήσεις κατάφεραν να κλείσουν τον Μολδαβό και να αποσπάσουν το «ναι» του παίκτη, αλλά και της ομάδας.

Ήρθε στην Ελλάδα και αμέσως μπήκε σε αγωνιστικό ρυθμό. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Χολέμπας χρειαζόνταν ξεκούραση, αλλά παράλληλα ταλαιπωρήθηκε και από ίωση.

Με την πρώην του ομάδα είχε επίσης συνεχόμενα παιχνίδια και πλέον είχε και με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Για αυτό έπρεπε να ξεκουραστεί, από τη στιγμή που το πήγε σερί.

Μην ξεχνά κανείς μάλιστα πως τα Χριστούγεννα δεν ξεκουράστηκε, αφού ταξίδευε παραμονή Πρωτοχρονιάς για την Ελλάδα από την Πορτογαλία, έτσι ώστε να κλείσει τη μεταγραφή του.

Για αυτό και τώρα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Ρέαμπτσιουκ. Έτσι ώστε να ξεκουραστεί και να είναι έτοιμος για τη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης