Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η... κομπανία με τους Κουκουλάκη, Τριτσώνη

Η... κομπανία με τους Κουκουλάκη, Τριτσώνη
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 - 21:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η παραμονή των Τριτσώνη, Κουκουλάκη στην κεντρική σκηνή της διαιτησίας, ως τεχνικοί σύμβουλοι του Κλάτενμπεργκ, είναι η αιτία ο Ολυμπιακός απέσυρε τη στήριξή του στον Άγγλο αρχιδιαιτητή. Το δίδυμο, όπως και η υπόλοιπη... κομπανία του Πορτογάλου, παρέμεινε και ενώ ο πρόεδρος της ΚΕΔ είχε δεσμευτεί ότι δεν θα συνεργάζεται με Έλληνες παράγοντες. Όμως, φάνηκε ασυνεπής.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση της ΕΠΟ, μετά της ΕΕ της ομοσπονδίας που έγινε στις 31 Αυγούστου 2020: «Στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. παρέστη ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος παρουσίασε τη νέα δομή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία έχει ως εξής:

Κ.Ε.Δ.: Μαρκ Κλάτενμπεργκ (πρόεδρος), Άλαν Σνόντι (αναπληρωτής πρόεδρος), Ζοάο Καπέλα (μέλος).

Τεχνικοί σύμβουλοι: Σταύρος Τριτσώνης (Διευθυντής Ακαδημίας Διαιτησίας & Εθνικός Εκπαιδευτής), Μιχάλης Κουκουλάκης (Εκπαιδευτής VAR), Αντωνία Κοκότου (υπεύθυνη γυναικείας διαιτησίας), Δημήτρης Καλύβας (υπεύθυνος διαιτησίας αναπτυξιακών ηλικιών-Grassroots), Νίκος Ιωσηφόγλου (υπεύθυνος παρατηρητών διαιτησίας αναπτυξιακών ηλικιών –Grassroots), Βασίλης Λώλης (γυμναστής διαιτητών).

Βάσει του σχεδιασμού του κ. Κλάτενμπεργκ, η Κ.Ε.Δ. έχει την ευθύνη για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και οι τεχνικοί σύμβουλοι για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Αν και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει μπει... λουκέτο οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης παραμένουν. Όμως, με βάση την ανακοίνωση ο πρώτος είναι ...Εθνικός Εκπαιδευτής, παρόλα αυτά δεν έχει κάνει ούτε ένα σεμινάριο με τους διαιτητές του τοπικού. Οσο για την Super League; Η FIFA έστειλε δική της εκπαιδεύτρια, άρα κατάργησε τον Τριτσώνη!

Όσο για τον Κουκουλάκη; Από πότε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει VAR; Οσο για τη Superleague; Η FIFA έστειλε τον Πορτογάλο Καπέλα ως υπεύθυνο του VAR και παρότι ο Κουκουλάκης εκπαίδευσε τους διαιτητές της Κύπρου δεν εκπαίδευσε τους Ελληνες για να μπορούν να ορίζονται και όσοι δεν έχουν πιστοποιηθεί!

Με βάση τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό πως η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα. Ο δε Κλάτενμπεργκ δεσμεύτηκε ότι δεν θα συνεργάζεται με Έλληνες, όμως η... κομπανία αυξήθηκε με την προσθήκη της Κόκοτου, δήθεν ως υπεύθυνης για το γυναικείο ποδόσφαιρο! Από πού ήξερε τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη και τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα να αναλάβει την ευθύνη τους;

Διαβάστε επίσης