Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το νταμπλ περνάει από το Αγρίνιο! (photo)

Το νταμπλ περνάει από το Αγρίνιο! (photo)
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - 10:37

Μπαίνει απόψε το βράδυ (19:30) στο Κύπελλο Ελλάδας, ο Ολυμπιακός! Απέναντι στον Παναιτωλικό, στην έδρα του αντιπάλου του, θέλει να κάνει το πρώτο βήμα, για να περάσει από τη φάση των «16», στη φάση των «8» και να συνεχίσει, έτσι, προς το νταμπλ της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε.

Το 46ο πρωτάθλημα πλησιάζει και ο Νο1 στόχος παραμένει, φυσικά, η κατάκτησή του. Αλλά το να το πλαισιώσει, ο Θρύλος, με το Κύπελλο, δεύτερο συνεχόμενο, μετά το περσινό (ή… φετινό, αφού το Κύπελλο έγινε… φέτος, αντί πέρυσι, τελικά…) «χαστούκι» στην ΑΕΚ, θα είναι, φυσικά, το ιδανικό.

Ο Ολυμπιακός όχι απλώς δεν… παραμελεί τον θεσμό του Κυπέλλου, αλλά αντιθέτως, τον κοιτάζει πολύ σοβαρά. Ασχέτως του οποιουδήποτε ροτέισον κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς, ή των ποδοσφαιριστών που θα χρησιμοποιήσει, σε σχέση με εκείνους, τους οποίους θα επιλέξει να ξεκουράσει, η νίκη -και- απόψε είναι… προαπαιτούμενο. Και οι απαιτήσεις, λοιπόν, από εκείνους που θα παίξουν, δεν μειώνονται. Ίσα-ίσα!

Πάμε, λοιπόν, για το πρώτο βήμα, προς το φετινό νταμπλ. Πάμε να δώσουμε συνέχεια στην περσινή κατάκτηση, με άλλη μία φέτος! ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!

Διαβάστε επίσης