Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλλαγές στην ενδεκάδα, όχι στον στόχο!

Αλλαγές στην ενδεκάδα, όχι στον στόχο!
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - 11:59

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και ο Ολυμπιακός, δόξα τω Θεώ, έχει πλούσιο και γεμάτο ρόστερ. Έχει, έτσι, τη δυνατότητα να κάνει ροτέισον, εκεί όπου οι παίκτες που αγωνίζονται συχνότερα και πολύ, χρειάζονται μία ανάσα παραπάνω, ενόψει των πιο δύσκολων υποχρεώσεων, σε Ελλάδα και Ευρώπη, που έρχονται.

Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει και απόψε την ευκαιρία να κάνει αλλαγές, στο Αγρίνιο και να δοκιμάσει παίκτες, δίνοντάς τους, παράλληλα, έναν Α αγωνιστικό ρυθμό, για τη συνέχεια. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί πολύ, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα και οι οποίοι χρειάζονται να κρατηθούν, στη συνέχεια της σεζόν, σε εγρήγορση. Να μπορούν να βοηθήσουν, ανά πάσα στιγμή, εάν κληθούν και σε μία πιο δύσκολη και σημαντική αναμέτρηση, από ένα ματς Κυπέλλου.

Ποδοσφαιριστές όπως ο Ανδρούτσος, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Κρίστινσον (ο οποίος αναμένεται να καθίσει κάτω από τα δοκάρια σήμερα), ή ο Πέπε, ο Τιάγκο Σίλβα, αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Στο οποίο αναμένεται να επανέλθει και ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος με την έλευση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ πήρε και τις πολύτιμες ανάσες, τις οποίες χρειαζόταν, για να μπορέσει να συνεχίσει στον ίδιο υψηλό ρυθμό.

Πέρα από τις αλλαγές, βέβαια, στην 11άδα θα βρεθούν και παίκτες, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα παίζουν σταθερά, όπως ο Βρουσάι στο ένα άκρο ή ο Μπουχαλάκης στη μεσαία γραμμή. Ο Σισέ στην άμυνα δεν είναι… ρεζέρβα, αλλά έχει αρκετά ματς και φέτος στα πόδια του. Στην επίθεση θα δούμε Χασάν, αλλά και Μπρούμα, όπως όλα δείχνουν. Με ένα κράμα, λοιπόν, βασικών και παικτών που έρχονται από πίσω, στο ρόστερ, ο Θρύλος επιχειρεί σήμερα να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Διαβάστε επίσης