Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίσημη η αποχώρηση Παπασταθόπουλου, από την Άρσεναλ (photo/videos)

Επίσημη η αποχώρηση Παπασταθόπουλου, από την Άρσεναλ (photo/videos)
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - 15:41

Είναι επίσημο. Οι δρόμοι της Άρσεναλ και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου χώρισαν. Ο Έλληνας διεθνής στόπερ, το όνομα του οποίου ενεπλάκη με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, έλυσε τη συνεργασία του, με την ομάδα του Λονδίνου. Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Άρσεναλ, μέσα από τα Social Media, ο Σωκράτης δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του συλλόγου και το προσεχές διάστημα.

Το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ενεπλάκη, το τελευταίο διάστημα, με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, όμως όπως είχε τονίσει χαρακτηριστικά, με ποστάρισμά του και ο Αντιπρόεδρος του Θρύλου, κ. Κώστας Καραπαπάς, η ομάδα στηρίζει τους στόπερ που υπάρχουν στο ρόστερ.

Η είδηση της αποδέσμευσής του, από την Άρσεναλ, πάντως, προκαλεί ενδιαφέρον, συνολικά, αφού αρκετές φέρονται να είναι οι ομάδες που… ερίζουν, για την απόκτησή του. Ο ίδιος εξετάζει τις επιλογές του και αναμένεται η απόφασή του, σχετικά με το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Θυμίζουμε τα κολακευτικά λόγια, με τα οποία ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε εκφραστεί για τον Θρύλο, μετά το πρώτο ματς, για το Γιουρόπα Λιγκ, πέρυσι, στο Καραϊσκάκη:

Διαβάστε επίσης