Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτόν τον Μπρούμα πήρε ο Θρύλος! (videos)

Αυτόν τον Μπρούμα πήρε ο Θρύλος! (videos)
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 - 11:01

Αυτός είναι ο παικταράς που έφερε το καλοκαίρι (εντάξει, είχε περάσει το καλοκαίρι, αλλά εννοούμε… μεταγραφικά) ο Θρύλος! Αυτός είναι ο εξτρέμ που είχε στο μυαλό του, ο Μαρτίνς, όταν αποφάσισε να προχωρήσει με την υπόθεση του Μπρούμα, δίνοντας το «ΟΚ» στη Διοίκηση, για να κάνεις τις απαραίτητες επαφές και να τον φέρει στην Ελλάδα και το Ρέντη, ώστε να δουλέψει μαζί του. Ένας ποδοσφαιριστής… ‘φωτιά’, ο οποίος μπορεί να κάνει μπροστά πολλά, πολλά πράγματα, αλλά και -βασικό- να δώσει γκολ, τα οποία ο Ποντένσε, ας πούμε, δεν είχε, στο… ρεπερτόριό του.

Ο Πορτογάλος ακραίος έβαλε χθες ένα ωραίο γκολ. Είχε και άλλη μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να βάλει ακόμη ένα, ενώ συνολικά, με την παρουσία του, έδειξε ότι είναι σε τοπ επίπεδο, έχοντας επιστρέψει, από την απουσία του αμέσως προηγούμενου διαστήματος… Ο Ολυμπιακός έχει έναν παίκτη, ο οποίος στον ανοικτό χώρο, απλά… δεν παίζεται. Δεν πιάνεται. Ούτε με λάσο. Και πάνω και από αυτό, σκοράρει κιόλας!

Απέναντι σε μία ομάδα, όπως η Αϊντχόφεν, ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να τον αξιοποιήσει πλήρως. Οι Ολλανδοί παίζουν ανοικτά και αυτό σημαίνει… χώρους. Πολλούς χώρους. Τους οποίους ο Μπρούμα μπορεί να… κυριεύσει, όπως ξέρει…

Διαβάστε επίσης