Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Προσφορά Μαρινάκη με αίθουσα στο δημοτικό σχολείο Βουβά! (photo)

Προσφορά Μαρινάκη με αίθουσα στο δημοτικό σχολείο Βουβά! (photo)
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 - 14:01

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού δείχνει ξανά το κοινωνικό του πρόσωπο! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσέφερε μία αίθουσα στο 6/θέσιο δημοτικό σχολείο Βουβά, στην Κρήτη! Ο κ. Μαρινάκης δεν σταματά να προσφέρει απλόχερα βοήθεια, όπου εκείνη χρειάζεται και να δείχνει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί και θέλει να επιστρέφει, στον κόσμο, την αγάπη που λαμβάνει! Μάλιστα, ο δήμος Σφακίων, της Κρήτης, ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Μαρινάκη, αναφέροντας:

Ο Δήμος Σφακίων ευχαριστεί δημοσίως τον εφοπλιστή, επιχειρηματία και πρόεδρο ΠΑΕ Ολυμπιακός κ.Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος ύστερα από αίτημά μας και χωρίς δεύτερη σκέψη προσφέρθηκε να χορηγήσει εξ ολοκλήρου τη κατασκευή αίθουσας στο 6/θέσιο δημοτικό σχολείο Βουβά.

Η παραπάνω αίθουσα 40 τ.μ αποτελούσε για χρόνια αίτημα γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών του σχολείου μας, και θα φιλοξενεί το τμήμα του ολοήμερου κατά κύριο λόγο αλλά θα αποτελεί κ χώρο διεξαγωγής σχολικών εκδηλώσεων που μέχρι πρότινος πραγματοποιούνταν σε ακατάλληλο από υγειονομικής και παιδαγωγικής πλευράς χώρο.

Είναι μεγάλη η χαρά μας ,για την πράξη αγάπης και προσφοράς προς τα παιδιά μας, από το Σφακιανής καταγωγής επιχειρηματία.

Εύχομαι να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, σε μια εποχή που ο εθελοντισμός κ η προσφορά προς το συνάνθρωπο παίρνουν άλλη αξία.

Εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου, γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών μεταφέρω τις θερμές μας ευχαριστίες προς το πρόσωπό του κ. Μαρινάκη και εύχομαι στους μαθητές του σχολείου μας, να απολαύσουν τις διδακτικές ώρες στο καινούριο τους περιβάλλον!

Αφροδίτη Σφηνιά

Αντιδήμαρχος Παιδείας Σφακίων

Δείτε τη φωτό:

Πηγή: Δήμος Σφακίων στο Facebook.

Διαβάστε επίσης