Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφει ο Σολδάνο, αποφασίζει ο Θρύλος! (photo)

Επιστρέφει ο Σολδάνο, αποφασίζει ο Θρύλος! (photo)
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 - 14:42

Μία από τις υποθέσεις που απασχολούν, θέλοντας και μη, τον Ολυμπιακό, είναι εκείνη του Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός στράικερ, ο οποίος έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να παραμείνει στην Αργεντινή και την Μπόκα Τζούνιορς, ανήκει, φυσικά, ακόμη στον Ολυμπιακός, έχοντας συμβόλαιο. Επομένως, θα πρέπει ο Ολυμπιακός να εξετάσει διεξοδικά το θέμα του και να ορίσει, σε συνεννόηση και με τον ποδοσφαιριστή, το τι είναι καλύτερο και για τις δύο πλευρές. Για το τώρα και -φυσικά- για το «αύριο».

Σημερινή δημοσίευμα του Super Deportivo αναφέρει ότι ο Σολδάνο αναμένεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Αναφέρει επίσης ότι σε 33 ματς με τη φανέλα της Μπόκα έχει 3 γκολ, μακριά από αυτό που περίμεναν από εκείνον, στο Μπομπονέρα. Ο Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο τον εμπιστεύεται ξανά, και ο ίδιος έχει δείξει την επιθυμία του να μείνει εκεί, όμως όπως αναφέρει το Super Deportivo, αυτά που έκανε με τη φανέλα της Μπόκα δεν είναι αρκετά και έτσι θα επιστρέψει στο λιμάνι.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που θα αποφασίσει για το τι θα γίνει με τον ποδοσφαιριστή. Αν θα πάρει, δηλαδή, άλλη μια ευκαιρία, εδώ, ή αν θα πρέπει να αναζητήσει ξανά αλλού (ή και πάλι στην Μπόκα, ενδεχομένως) τη συνέχεια…

Διαβάστε επίσης