Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαρτίνς: «Για αυτό είναι αρχηγός ο Αβραάμ...» (video)

Μαρτίνς: «Για αυτό είναι αρχηγός ο Αβραάμ...» (video)
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 - 18:49

Για ακόμα μία φορά ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στη θέληση και στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Είδε παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής να ρίχνονται στη μάχη και να παλεύουν για την ομάδα και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Αβραάμ Παπαδόπουλο και στους λόγους που είναι ο μεγάλος αρχηγός της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κερδίσαμε πάρα πολλά πράγματα. Το παιχνίδι με όμορφο τρόπο. Δείξαμε πως είμαστε «εδώ», σοβαροί, με καλή αγωνιστική συμπεριφορά, δείξαμε πως είμαστε συμπαγείς, δυνατοί, έτοιμοι.

Ακόμα και οι παίκτες που δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό, ακόμα και οι παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής, φώναξαν «είμαι εδώ έτοιμος να παλέψω».

Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από αυτό, αλλά και από τη σοβαρότητα, την αποτελεσματικότητα και την ομαδικότητα που έδειξαν όλοι οι παίκτες μαζί».

Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο:

«Είμαι ο μεγάλος μας αρχηγός, δεν υπάρχουν λέξεις, δεν υπάρχουν λόγια να πούμε. Το έδειξε γι ακόμη μία φορά γιατί είναι ο αρχηγός μας και ένας από τους σημαντικούς παίκτες της ομάδας μας».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης