Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νιούελς Ολντ Μπόις καλεί Σολδάνο

Νιούελς Ολντ Μπόις καλεί Σολδάνο
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 - 10:24

Η Μπόκα Τζούνιορς σκοπεύει να τερματίσει τον δανεισμό του Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος αγωνίζεται εκεί, από τον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δώσει στην ομάδα του Μπομπονέρα, τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του συλλόγου να μην καλοβλέπουν την περίπτωση αγοράς του, ή την ανανέωση του δανεισμού του.

Στον Ολυμπιακό ο Σολδάνο δεν… κόλλησε και δεν αναμένεται να παραμείνει στο λιμάνι, για να του δοθεί νέα ευκαιρία. Και κάπου εδώ, η αργεντίνικη εφημερίδα Ole βάζει στο παιχνίδι τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Η οποία φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του και να ενδιαφέρεται να τον κάνει δικό της.

Ιδανικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα ήθελαν να βρεθεί ομάδα να τον αποκτήσει με μεταγραφή και όχι με δανεισμό. Κάτι που, αυτή τη στιγμή, μοιάζει δύσκολο. Είναι πολύ πιθανό, δηλαδή, να μιλάμε, άμεσα, για μία νέα υπόθεση δανεισμού του 26χρονου σέντερ φορ. Πιο πιθανό από το να συζητάμε για πώληση.

Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπόκα, δηλώνοντας μάλιστα και οπαδός της. Κάτι που δεν αναμένεται, βάσει των όσων προκύπτουν από εκεί, να συμβεί.

Διαβάστε επίσης