Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρίστινσον: «Να αλλάξει επάγγελμα…» (video)

Κρίστινσον: «Να αλλάξει επάγγελμα…» (video)
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 - 13:58

Είναι πάντα στην επικαιρότητα, το θέμα των παικτών που δεν παίζουν πολύ και θεωρούνται… ρεζέρβες, σε μία ομάδα. Ο Κρίστινσον, για παράδειγμα, έχει στην ομάδα των τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, δίπλα του, Σα και Τζολάκη, ανταγωνισμό δυνατό. Και όμως, μπαίνοντας να παίξει στο Αγρίνιο, για το Κύπελλο Ελλάδας, έδειξε όχι απλώς σε ετοιμότητα, αλλά και πολύ ικανός, σταθερός και σίγουρος!

Μιλώντας στη Nova, ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στάθηκε στη νίκη που πήρε ο Θρύλος, στο Αγρίνιο, ουσιαστικά… μισή πρόκριση (ή και παραπάνω), για τον αγωνιστικό ρυθμό, που χρειάζεται ένας παίκτης, που δεν παίζει πολύ, ενώ είπε και μία μεγάλη αλήθεια. «Όποιος ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παίζει βασικός, ας αλλάξει… επάγγελμα»! Δείχνοντας ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και ότι στον Θρύλο γίνεται τρομερή δουλειά, για να είναι ΟΛΟΙ έτοιμοι και σε εγρήγορση!

«Κάναμε μια καλή νίκη, πάντα μια καλή νίκη με 3-0 είναι σημαντική», είπε αρχικά. «Δεν έχω πρόβλημα με τον αγωνιστικό ρυθμό. Οι προπονήσεις που κάνουμε είναι εξαιρετικές και πάντα είμαι έτοιμος, για να μπω να παίξω», πρόσθεσε. «Και εγώ, όπως και όλοι οι παίκτες, θέλουμε να παίζουμε. Αυτό μας δίνει κίνητρο. Δουλεύω, συνεχίζω να δουλεύω και περιμένω την ευκαιρία μου», κατέληξε.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του Κρίστινσον, παρακάτω:

Διαβάστε επίσης