Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θεότρελο δημοσίευμα από Αγγλία, για Ολυμπιακό, Τσιμίκα και… Παναθηναϊκό!

Θεότρελο δημοσίευμα από Αγγλία, για Ολυμπιακό, Τσιμίκα και… Παναθηναϊκό!
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 - 16:11

Ένα… άκρως τρελό και…. απόρρητο (ναι, τόσο αστείο, όσο η συγκεκριμένη ταινία) κυκλοφόρησε στην Αγγλία! Είναι πραγματικά να απορεί κανείς, με τι μπορεί να… ξεπηδήσει, ξαφνικά, σε κάποιο Μέσο, ως… ‘είδηση’, ή έστω ως ‘σενάριο’, γύρω από τα μεταγραφικά. Και κατά καιρούς έχουμε διαβάσει… πολλά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι με αυτό που μετέφερε το teamtalk.com τα… χάσαμε λιγάκι. Όλοι μας…

Τι αναφέρει, λοιπόν, το δημοσίευμα του εν λόγω site; Ότι εξαιτίας του μικρού χρόνου συμμετοχής που παίρνει ο Κώστας Τσιμίκας, στη Λίβερπουλ, τέθηκε θέμα δανεισμού του, με τις ομάδες που το ανακίνησαν, ζητώντας τον από την ομάδα του Κλοπ, να είναι ο Ολυμπιακός (ΟΚ, στα όρια της λογικής αυτό, ενδεχομένως…) και ο… Παναθηναϊκός!

Καλά διαβάσατε! Ο Παναθηναϊκός, φέρεται, σύμφωνα με το teamtalk.com να είναι η μία από τις δύο ομάδες που ζήτησαν… δανεικό τον Τσιμίκα, από τη Λίβερπουλ! Φοβερό, ε; Όπως αναφέρει το… ρεπορτάζ, η απάντηση της Λίβερπουλ ήταν, μάλιστα, αρνητική. Πάλι καλά, γιατί θα… έπεφταν τα μαλλιά μας. Και που διαβάσαμε μόνο ότι ο οδοντίατρος θέλει… Τσιμίκα στο Ατίτλιον, κινδυνέψαμε να… κάνουμε κοιλιακούς, από τα γέλια.

Από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, τώρα, που μας ενδιαφέρει, δεν προκύπτει, από πουθενά, θέμα επιστροφής Τσιμίκα. Σενάρια…

Διαβάστε επίσης