Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 - 12:59

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Μία ακόμη δυνατή εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό, μετά από τα συνεχόμενα εκτός έδρας ματς αλλά και το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν σήμερα στις 15:00 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Στόχος των Πειραιωτών είναι να συνεχίσουν με νίκες, αλλά και το αήττητο σερί το οποίο «τρέχουν» από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ένα ματς δύσκολο για τους Πειραιώτες στο Περιστέρι, όπου και πέρσι είχαν αντιμετωπίσει δυσκολίες και είχαν φύγει με τη νίκη στις καθυστερήσεις. Χάρη σε γκολ του γνωστού παίκτη που «χτυπάει» στο τέλος, του Χασάν, μετά από μπαλιά του Βαλμπουενά!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Ματς που σου δίνουν πρωταθλήματα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, αναφορικά με τον σημερινό αγώνα στο Περιστέρι, στάθηκε στη σημασία του ματς αυτού. Τονίζοντας ότι τέτοια παιχνίδια είναι που δίνουν πρωταθλήματα στις ομάδες, σχολιάζοντας: «Τα παιχνίδια στην έδρα του Ατρόμητου είναι παραδοσιακά πολύ σημαντικά και ιδιαίτερα το περσινό. Ήταν πολύ σημαντικό για τις φιλοδοξίες μας για την κατάκτηση του τίτλου. Είναι πάντα δύσκολη έδρα.

Στις 2 τελευταίες χρονιές έχουμε κερδίσει δύσκολα και σκοράροντας την τελευταία στιγμή. Είναι πάντα μία ομάδα με ποιότητα. Και φέτος κάπως έτσι θα είναι. Είναι ομάδα οργανωμένη, από τις σημαντικές του πρωταθλήματος και πηγαίνει καλά. Μπορούμε να πούμε πως ομάδες όπως οι ΟΦΗ, Άρης και Ατρόμητος επηρεάζουν το πρωτάθλημα».

Παράλληλα σχολίασε τη νίκη που είχε πάρει ο Ατρόμητος κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ο Ατρόμητος έχει πολλά προτερήματα. Έχει αξία. Είναι γρήγορη ομάδα, επικίνδυνη και με καλή οργάνωση. Πάντα παίζει με αυτοπεποίθηση. Ο Ατρόμητος αξίζει τον σεβασμό μας και είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος και κυνηγάει τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα. Είναι μία επικίνδυνη ομάδα και απαιτεί σοβαρότητα, προσοχή και συγκέντρωση από εμάς».

Πήρε 24 ποδοσφαιριστές

Με μία προπόνηση στο Ρέντη το Σάββατο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς, ανακοινώνοντας την αποστολή έκανε γνωστό πως συμπεριέλαβε στα πλάνα του συνολικά 24 ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή μπήκαν οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Σισέ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Εμβιλά, Πέπε, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Καμαρά, Βρουσάι, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Τιάγκο Σίλβα, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Από την άλλη ο Νταμίρ Κάναντι του Ατρόμητου ανακοίνωσε αποστολή με 23 ποδοσφαιριστές και είναι μέσα οι Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Τριμμάτης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς, Ενσικουλού και Οικονομίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης