Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην σκάτε, εμείς θα σας φροντίσουμε. Την Τετάρτη έχει... γλυκό!

Μην σκάτε, εμείς θα σας φροντίσουμε. Την Τετάρτη έχει... γλυκό!
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 - 01:48

Δεν τους βλέπει στο μέτρο ο Ολυμπιακός. Αγωνιστικά, τι να συγκρίνεις; Αλήθεια τώρα. Τι να συγκρίνεις; Ποιους; Υπάρχει μέτρο σύγκρισης; Δεν υπάρχει, ας μη γελιόμαστε. Την κατάληξη της σεζόν την ξέρουμε εδώ και μερικές εβδομάδες, αυτό που μένει είναι πού θα κάτσει η... μπίλια, δηλαδή με πόσο μεγάλη διαφορά θα πάρει ο Θρύλος το 46ο.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έκανε την Κυριακή άλλο ένα καθοριστικό βήμα για την κούπα. Άλλο ένα. Νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη 15η νίκη του σε 18 αγώνες και εκμεταλλευόμενος το 2-2 στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ανέβασε κι άλλο τη διαφορά. Στο +11 από την ΑΕΚ, στο +12 από Άρη και ΠΑΟΚ, είναι πλέον το κοντέρ.

Και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει, με τον Θρύλο να μην σταματάει. Δεν υπάρχει καμία χαλάρωση, κανένας εφησυχασμός. Έχει μεγάλη σημασία, άλλωστε, και πώς θα κλείσεις τη σεζόν, έτσι. Αυτονόητο είναι αυτό.

Την ώρα που ο πανίσχυρος Ολυμπιακός ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο με την σπουδαία μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλο, οι άλλοι βράζουν στο ζουμί τους. Δεν θα ασχοληθούμε εμείς με τα χάλια τους, αφήστε τους να πιστεύουν ότι είναι ισάξιοί μας. Τόσα «βλέπουν», τόσα «ξέρουν», τόσα λένε.

Αν, πάντως, σκάνε για αυτά που βλέπουν από την ομάδα τους...

Αν, πάντως, ο πόνος είναι βαρύς...

Αν νομίζουν ότι τα έχουν δει όλα φέτος...

Μία συμβουλή θα τους δώσουμε...

Μην σκάτε και μη σας παίρνει από κάτω. Εμείς θα σας φροντίσουμε. Την Τετάρτη, στον Πειραιά, έχει... γλυκό!

Μέχρι τότε, τα φιλιά μας...

Διαβάστε επίσης