Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Ο μικρός Mikey που άγγιξε την καρδιά του Σωκράτη! (photo+videos)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Ο μικρός Mikey που άγγιξε την καρδιά του Σωκράτη! (photo+videos)
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 - 16:19

Ξανά μπροστά μας ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μικρός ήρωας, Mikey Poulli, για τον οποίο σας γράψαμε και νωρίτερα. Ο μικρός φίλος της Άρσεναλ, ο οποίος μπήκε στην παρέα του «A Ball for All», με την ακαδημία του Ολυμπιακού, έχει μία ιδιαίτερη αγάπη, στον… καλύτερό του φίλο, όπως ο ίδιος τον θεωρεί, Σωκράτη Παπασταθόπουλο! Ο Έλληνας σέντερ μπακ, όταν έπαιζε στην Άρσεναλ, είχε έρθει πολύ κοντά με το τυφλό παιδί, το οποίο λατρεύει το ποδόσφαιρο, την Άρσεναλ, αλλά λατρεύει, πλέον και τον «Papa»!

Ο Σωκράτης είχε βρει τον μικρό Mikey, στο Emirates και του είχε υπογράψει την φανέλα, μιλώντας μαζί του και κάνοντάς τον ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ ευτυχισμένο! Ο λογαριασμός του μικρού Mikey, στο Twitter φιλοξενεί δεκάδες ειδήσεις, σχετικά με το θέμα, αλλά και φωτό του μικρού με τον… αγαπημένο του «Gunner», όπως αποκαλούσε τον Σωκράτη, όταν εκείνος φορούσε τη φανέλα της Άρσεναλ…

Ο μικρός Mikey είπε το δικό του αντίο στον «Papa», γράφοντας του ότι περιμένει πως και πως να ανταμώσουν ξανά και να παίξουν, ξανά, μαζί ποδόσφαιρο… Με τον μικρό Mikey να είναι μέλος του «A Ball for All», είναι δεδομένο ότι οι δυο τους θα ανταμώσουν ξανά, πολύ, πολύ σύντομα!

Δείτε τα βίντεο και τις φωτό…

Διαβάστε επίσης