Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρέλα για τη «βόμβα» Σωκράτη, τρέλα και για ΠΑΟΚ!

Τρέλα για τη «βόμβα» Σωκράτη, τρέλα και για ΠΑΟΚ!
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 - 01:24

Σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Δευτέρας, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον καλύτερο Έλληνα κεντρικό αμυντικό (μαζί με τον Κώστα Μανωλά). Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα φοράει τα ερυθρόλευκα μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και είναι η «βόμβα» που πυροδότησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μία μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Ας μην ξεχνάμε πως ο Παπασταθόπουλος έχει παίξει στα περισσότερα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η ποιότητα που έχει είναι αδιαμφισβήτητη. Όποιος αμφιβάλλει, πέρα από το ότι δεν πρέπει να έχει σχέση με την πραγματικότητα, μας είναι και παντελώς αδιάφορο!

Ωραία η κίνηση του Ολυμπιακού με τον Παπασταθόπουλο. Δυνατή. Πολύ δυνατή και τον ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο. Δίχως αμφιβολία. Καλά όλα αυτά και ωραία για τον κόσμο, αλλά η ομάδα έχει ένα παιχνίδι την Τετάρτη και με αυτό ασχολείται.

Ο Θρύλος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Τετάρτη (27/1, 19:30), για τη 19η αγωνιστική της Super League και θέλει να πάρει άλλη μία νίκη. Ναι, το πρωτάθλημα, το 46ο, δεν το χάνει με τίποτα. Έχει 15 νίκες σε 18 αγώνες και θέλει να πάρει άλλη μία. Είναι στο +11 από την ΑΕΚ και στο +12 από Άρη και ΠΑΟΚ και θέλει να μεγαλώσει κι άλλο τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Δεδομένο αυτό.

Στην ομάδα, λοιπόν, καλούνται να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στο 100% και προετοιμασμένοι κατάλληλα. Και εννοείται ότι σε αυτά τα δυνατά παιχνίδια παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο και άλλα στοιχεία, όπως το πάθος, η θέληση, η ψυχή, εκτός από την ποιότητα. Ο Ολυμπιακός το θέλει πολύ και αυτό το παιχνίδι για να δείξει ακόμη μία φορά ότι είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Και ας λένε οι τρύπες και οι βόθροι ό,τι θέλουν, απλώς γελάμε μαζί τους. Καλύτερος είναι ο Θρύλος και θέλει να το δείξει ξανά. Εννοείται πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν.

Τρέλα, λοιπόν, για τη «βόμβα» Παπασταθόπουλου, τρέλα, όμως, και για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ! Αυτόν τον αγώνα τον θέλουμε πολύ. Και αυτόν!

Θρύλε, γερά!

Διαβάστε επίσης