Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όποιον θέλει, όποτε θέλει! Πλάκα σας κάνει!

Όποιον θέλει, όποτε θέλει! Πλάκα σας κάνει!
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 - 14:50

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ως το καλοκαίρι του 2023. Αποδέχτηκε την προσφορά που του έγινε, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και πλέον θα σηκώνει τίτλους και θα έχει επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος δεν έκρυψε την εκτίμησή του για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, έκανε την υπέρβαση για να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα, μετά από τόσα χρόνια στο εξωτερικό, με τελευταία παρουσία στην Άρσεναλ. Έκανε άλλη μία υπέρβαση, για την ακρίβεια.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έφερε στην Ελλάδα έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που έχει ακόμη πολλά ποιοτικά χρόνια και ενίσχυσε ακόμη περισσότερο το ρόστερ του πρωταθλητή Ελλάδας. Πώς το είπε να δείτε... «Εμείς κάθε μέρα χτίζουμε. Επειδή έχουμε μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους μας δεν σταματάμε να επενδύουμε στην ομάδα μας».

Κάπως έτσι, τους έκανε πλάκα. Για άλλη μία φορά. Η μεταγραφή Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό. Πόνεσε. Έτσουξε. Πολύ. Το ξέρεις. Το νιώθεις. Το βλέπεις, αρκεί μία ματιά να ρίξεις... τριγύρω.

Τον ήθελε και η ΑΕΚ, τον ήθελαν και αρκετές ομάδες της Ευρώπης, αλλά ο Θρύλος τον πήρε. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την υπέρβαση και έφερε έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή στο Λιμάνι.

Όποιον θέλει, όποτε θέλει! Πλάκα σας κάνει!

Διαβάστε επίσης