Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, τελείωσε τον!

Θρύλε, τελείωσε τον!
Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 - 01:37

Έφτασε και αυτή η ημέρα, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Απόψε στις 19:30 ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μοναδικός στόχος των «ερυθρόλευκων», φυσικά, η νίκη που θα φέρει την ομάδα ακόμη πιο κοντά στο 46ο πρωτάθλημα και τελειώνοντας μία από τις ομάδες που υποτίθεται ήθελε να διεκδικήσει τον τίτλο.

Δεν έχει, εννοείται, να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν ο Ολυμπιακός σε αυτό το ματς, αλλά από την άλλη είναι η ευκαιρία του να τελειώνει με έναν-έναν απ' αυτούς που νομίζουν ότι είναι ακόμη μέσα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή συμπεριέλαβε συνολικά 24 παίκτες!

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελούν οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Να σημειωθεί πως εκτός αποστολής έμειναν οι Λοβέρα, Ντρέγκερ, Κάιπερς για λόγους τακτικής.

Διαβάστε επίσης

Που ήταν, τότε, ο «δικός μας»;

Που ήταν, τότε, ο «δικός μας»;

Όταν φώναζε ο Ολυμπιακός για τον Τσαγκαράκη, γιατί ο Γραμμένος δεν είχε βγει μπροστά; Γιατί τώρα που φωνάζει, αδίκως, η «εξυγίανση» και η προπαγάνδα, σπεύδει;