Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Ισπανοί θέλουν, αλλά… (video)

Οι Ισπανοί θέλουν, αλλά… (video)
Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 - 12:38

Είναι αλήθεια ότι ο Πέπε δεν έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό τα αναμενόμενα. Μέχρι στιγμής, ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος και ταλαντούχος είναι, αλλά και με καλές συστάσεις και προοπτική, ήρθε στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, στο λιμάνι, δεν έχει καταφέρει να πιάσει τα υψηλά στάνταρ, τα οποία άπαντες γνωρίζουν ότι μπορεί να πιάσει. Αυτό τον έχει κρατήσει εκτός βασικών επιλογών, ενώ και ο χρόνος συμμετοχής του δεν είναι μεγάλος, συνολικά. Και εδώ μπαίνει στο… παιχνίδι η Γρανάδα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία, φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση. Πρόταση για δανεισμό του Πέπε, με οψιόν αγοράς, για το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται, έτσι… ελαφρά τη καρδία, να παραχωρήσει τον Πέπε. Ο Μαρτίνς, αλλά και όλος ο οργανισμός του Θρύλου, ποντάρει στον Πορτογάλο μέσο, ο οποίος, βέβαια, από την πλευρά του, πρέπει να μπει πολύ, πολύ περισσότερο, στο κλίμα της ομάδας και στο κλίμα του πρωταθλήματος. Να δώσει στη μεσαία γραμμή περισσότερα, από ό,τι δίνουν ήδη, οι τρεις μέσοι, οι οποίοι παίζουν βασικοί στον Ολυμπιακό. Καμαρά-Εμβιλά-Μπουχαλάκης, έχουν κερδίσει με το σπαθί τους τη θέση στον άξονα.

Οι Ισπανοί θέλουν, λοιπόν, αλλά ο Ολυμπιακός δεν δείχνει, σε αυτή τη φάση, διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Πέπε, ειδικά με τη μορφή δανεισμού και οψιόν. Δύσκολα ο Πορτογάλος θα φύγει, αυτή τη στιγμή, από το Ρέντη, αν και τίποτα δεν αποκλείεται. Πρόθεση του Μαρτίνς είναι να προσπαθήσει να αξιοποιήσει λίγο παραπάνω τον Πέπε, δίνοντας του περισσότερο χρόνο. Κάτι που θα μπορεί να κάνει, έχοντας ανοίξει, για τα καλά, τη διαφορά στη βαθμολογία…

Διαβάστε επίσης