Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος, ο Μίλιεβιτς και η… Μπόκα! (videos)

Ο Θρύλος, ο Μίλιεβιτς και η… Μπόκα! (videos)
Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 - 13:38

Στο παρόν, αλλά και στο μέλλον κοιτάζει ο Ολυμπιακός! Και δεν… στέκεται, ούτε στιγμή. Σας έχουμε αναλύσει πολλές φορές, ότι ο Θρύλος δεν περιμένει να… ανοίξουν τα μεταγραφικά παράθυρα, για να κυνηγήσει και να προχωρήσει μεταγραφικές υποθέσεις, για να ενισχύσει την ομάδα. Για το τώρα και το «αύριο». Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και με την υπόθεση του Μάτκο Μίλιεβιτς, ο Θρύλος. Τους νεαρού (19 στα 20) Αργεντινού της Αρχεντίνος Τζούνιορς, τον οποίο… θέλει και η Μπόκα!

Οι Πειραιώτες έκαναν τη Δευτέρα ένα ραντεβού, με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Αντριάν Καστεγιάνος, αλλά και με τον πατέρα του Μίλιεβιτς. Και σε αυτό το ραντεβού συζήτησαν το ενδεχόμενο μετακίνησής του στον Ολυμπιακό, ως ελεύθερου. Αυτό, γιατί ο νεαρός βλέπει το συμβόλαιό του να τελειώνει τον προσεχή Ιούνιο, με αποτέλεσμα να μπορεί, από τώρα, να διαπραγματευτεί το μέλλον του.

Το σενάριο είναι διπλό. Είτε να έρθει ο παίκτης το καλοκαίρι, μένοντας μέχρι τότε στην Αρχεντίνος, είτε να τον πάρει ακόμη και… τώρα! Εάν αυτό είναι εφικτό, φυσικά και υπάρξει συμφωνία με την ομάδα του Μπουένος Άιρες. Ο Μίλιεβιτς είναι ένα σούπερ ταλέντο και δεν αποκλείεται να τον δούμε και άμεσα, να έρθει από τώρα δηλαδή.

Δείτε τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, τον οποίο έχει στο στόχαστρό της και η Μπόκα Τζούνορς, σε δράση:

Διαβάστε επίσης