Ντουντούκα
Η σειρά της Λουντογκόρετς...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ήταν ένας εορτασμός...»

«Ήταν ένας εορτασμός...»
Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 - 22:08

Για τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του ήταν πιο αποτελεσματική από τον αντίπαλο της και πήρε δίκαια μία σημαντική νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι άλλαξε μετά το ημίωρο:

«Στα πρώτα 30' ο ΠΑΟΚ με την αξία του μας δυσκόλεψε και μας περιόρισε, βρήκε τα δυνατά μας σημεία και έτσι ισορρόπησε το παιχνίδι. Εκεί θα μπορούσε να μας βλάψει, αλλά στη συνέχεια σταμάτησε να μας πιέζει, ανεβήκαμε αρκετά κι έτσι το ματς γύρισε υπέρ μας. Στο β' το ματς ήταν πολύ ισορροπημένο, εμείς είχαμε κυρίως τον έλεγχο, όμως ευκαιρίες είχαν και οι δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αποτελεσματικός, εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, ήμασταν αποτελεσματικοί και καταφέραμε να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη».

Για τον πανηγυρισμό με τους συνεργάτες του:

«Ήταν ένας εορτασμός, ένας πανηγυρισμός όπως σε κάθε παιχνίδι, έχουμε μία πολύ δυνατή τεχνική ομάδα και τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν».

Για την ομάδα:

«Έχουμε μία πάρα πολύ ποιοτική ομάδα που δικαιώνεται από τα αποτελέσματα, δείχνουμε με τη δουλειά μας ότι είμαστε πλήρεις, όταν λείπει καποιος υπάρχουν παίκτες που μπορούν να τον αντικαταστήσουν επάξια και είμαστε στην ευχάριστη θέση να έρχονται τα αποτελέσματα γιατί το αξίζουμε».

Για το αν έχει ανοίξει ο δρόμος για τον τίτλο:

«Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, τα πράγματα είναι ανοικτά για όλους. Παίζαμε με τον άλλο συνδιεκδικητή του τίτλου και γι' αυτό πήραμε το ματς πολύ στα σοβαρά και με υπευθυνότητα όπως πάντα. Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ που θα μας απειλήσει στα πλέι - οφ, είναι και ο Άρης και η ΑΕΚ, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Διαβάστε επίσης