Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να μείνουμε αήττητοι μέχρι το τέλος»

«Να μείνουμε αήττητοι μέχρι το τέλος»
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 - 00:02

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και για το πως ήρθε η νίκη, μίλησε ο Μάριος Βρουσάι στην κάμερα της Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης. Παράλληλα τόνισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να μείνει αήττητος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη:

«Σε αυτά τα ματς πρέπει να δείχνουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά σήμερα αποδείξαμε ποιος το ήθελε περισσότερο και πήραμε τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί».

Για τη συνέχεια της σεζόν:

«Έχουμε μεγάλο προβάδισμα αλλά το αφήνουμε πίσω στο μυαλό μας, συνεχίζουμε να δουλεύουμε, δεν αφήνουμε τον εαυτό μας και θέλουμε να συνεχίσουμε αήττητοι μέχρι το τέλος».

Για την εμφάνισή του:

«Όχι μόνο εγώ, όλοι είτε παίζουμε είτε είμαστε στον πάγκο πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε παίκτες ενδεκάδας και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει βάθος στο ρόστερ, γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλούς αγώνες για να παίξουμε όλοι».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να προετοιμαστεί για τα ματς με PSV:

«Αυτό εξαρτάται από τον προπονητή, αλλά βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε ακόμα ένα μήνα για το ευρωπαϊκό ματς και μέχρι τότε θα δουλέψουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Διαβάστε επίσης