Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομόφωνα αθώος ο Μαρινάκης! Στα μούτρα τους η σκευωρία!

Ομόφωνα αθώος ο Μαρινάκης! Στα μούτρα τους η σκευωρία!
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 - 09:33

Πάει και αυτό το παραμύθι τους! Πάει και αυτή η σκευωρία! Τεράστια δικαίωση για τον ηγέτη του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει υπομείνει ένα ανηλεή και ατελείωτο πόλεμο! Στα μούτρα τους, επεστράφη η μεγάλη σκευωρία της «συμμορίας» των «28», αφού το πρωί της Πέμπτης, 28/1, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ανακήρυξε αθώο τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, απ’ όλες τις κατηγορίες, τις οποίες του είχαν προσάψει, στη «Δίκη των 28».

Αθώους ανακήρυξε και όλους κατηγορούμενους, οι οποίοι επί σειρά ετών ταλαιπωρήθηκαν, από αυτή την ιστορία και είδαν τα ονόματα τους να γίνονται… έρμαια της προπαγάνδας και της λάσπης...

Η υπόθεση διήρκεσε σχεδόν μία εξαετία, αλλά πλέον είναι… σκόνη και θρύψαλα. Κατέπεσε, σαν γυάλινος πύργος, επάνω στους εμπνευστές της και τους πλάκωσε… Μετά από συνεδρίαση η οποία διήρκεσε μόλις μερικά λεπτά, η Πρόεδρος Αριστέα Τσαμαδιά ανακοίνωσε ότι το Δικαστήριο κηρύσσει ομόφωνα αθώους όλους τους κατηγορούμενους. Χωρίς αστερίσκους.

Το δικαστήριο αποφάσισε να απορρίψει όλες τις κατηγορίες, έπειτα από διεξοδική ανάλυση και μελέτη των στοιχείων της έρευνας, αλλά και έπειτα από την κατάθεση των μαρτύρων (και τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσαν) και από την κατάρριψη του προανακριτικού πορίσματος, από τους δικηγόρους των κατηγορουμένων…

Η υπόθεση, πλέον, έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα… Όσο σπίλωσαν συνειδήσεις και ανθρώπους, εκείνοι που την εμπνεύστηκαν, το έκαναν. Ως εδώ… Πάει και αυτό το παραμύθι τους… Πάει και αυτή η σκευωρία. Άλλη μία, από την οποία ο ηγέτης του Ολυμπιακού αναδεικνύεται νικητής και θριαμβευτής, εις βάρος της προπαγάνδας και του «συστήματος», το οποίο τον πολεμά!

Διαβάστε επίσης