Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το συγκλονιστικό μήνυμα Καραπαπά για την απόφαση της πραγματικής δικαιοσύνης! (photo)

Το συγκλονιστικό μήνυμα Καραπαπά για την απόφαση της πραγματικής δικαιοσύνης! (photo)
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 - 11:46

Ο Κώστας Καραπαπάς είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος από την πρώτη ημέρα βίωσε, στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον λυσσαλέο πόλεμο, τον οποίο ο ηγέτης του Ολυμπιακού δέχθηκε, από το «σύστημα» και από την προπαγάνδα… Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού υποδέχθηκε θριαμβευτικά, όπως όλη η οικογένεια του Θρύλου, την απόφαση αθώωσης του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, γράφοντας λόγια καρδιάς και αλήθειες που, για ακόμη μία φορά πονάνε…

Και μία ατάκα του, ξεχωρίζει και αναδεικνύει το μεγαλείο, -και- ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ: «Τα έβαλε με ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙ και σας ΝΙΚΗΣΕ. Τα βάλαμε με όλους σας και ΝΙΚΗΣΑΜΕ».

Αναλυτικά, ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έγραψε τα εξής:

Για χρόνια ολόκληρα ρίξατε λάσπη στις ζωές μας. Στη δουλειά μας, στις οικογένειες μας. Μας είπατε «εγκληματική οργάνωση» μας είπατε «συμμορία». Γράψατε για υποβιβασμούς, για φυλακές, για, για, για.

Όμως ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, τα πουλημένα δημοσιογραφικά τομάρια, οι επίορκοι διαφόρων «λειτουργημάτων», οι τυφλοί από μίσος, δεν υπολογίσατε καλά με ποιούς τα βάλατε.

Όλοι εμείς ξέραμε πως στο τέλος θα μιλήσει η πραγματική δικαιοσύνη. Και μίλησε σήμερα με μια απόφαση κόλαφο για τα έργα και τις ημέρες σας.

Όλοι εμείς, βλέπαμε τον στόχο του βρώμικου πολέμου σας, τον ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, όχι μόνο να μη λυγίζει αλλά να γεμίζει περισσότερο ατσάλι κάθε μέρα.

Πόσο εύκολα θα μπορούσε να τα παρατήσει αηδιασμένος. Όμως δεν τον ξέρετε. Όπως δεν ξέρετε κι εμάς. Που ακολουθήσαμε αλύγιστοι τον ηγέτη του ΘΡΥΛΟΥ.

Στη βρωμιά σας απέναντι έβαλε δημιουργία και μεγαλείο. Για κάθε τόνο λάσπης σας έδινε έναν ακόμα μεγαλύτερο Ευρωπαίο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που τον παραδέχονται εχθροί και φίλοι.

Και την αλήθεια την ξέρετε. Τα έβαλε με ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙ και σας ΝΙΚΗΣΕ.

Τα βάλαμε με όλους σας και ΝΙΚΗΣΑΜΕ. Τώρα λοιπόν που η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ήρθε να φωτίσει τις ευχές σας να διαλυθούμε και τις έκανε αιώνια κατάρα σας, τώρα ετοιμαστείτε.

Γιατί εμείς ξέραμε ότι είμαστε ΑΘΩΟΙ για όσα λέγατε όμως εσείς δεν ξέρετε ποιοί είμαστε! Ακόμα δεν έχετε καταλάβετε τα όνειρα του Βαγγέλη Μαρινάκη και το που φτάνουν.

Σαν ένα απο τα κεντρικά πρόσωπα-στόχους αυτής της ιστορίας σας ορκίζομαι πως δεν θα ξεχάσω. ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. Κινητήριος δύναμη θα γίνει η λάσπη τόσων ετών για να περάσετε ακόμα πιο δύσκολα...

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που μας έδειξε το δρόμο της αντοχής σε όλο αυτό.

Δεν μπορούμε παρά ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ όμως, αθλητές, προπονητές, υπάλληλοι, στελέχη, διοίκηση, φίλαθλοι πάνω απο όλα να αναγνωρίσουμε πως ελάχιστοι άνθρωποι θα άντεχαν τέτοιο βρώμικο πόλεμο.

Όμως ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

ΦΕΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ... ΦΕΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ... ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

Διαβάστε επίσης