Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ρέαμπτσιουκ: «Δεν χαρίζομαι!» (video)

Ρέαμπτσιουκ: «Δεν χαρίζομαι!» (video)
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 - 12:14

Ήρθε και μπήκε άμεσα στο κλίμα! Παίζει βασικός, συμμετέχει σε μεγάλες νίκες και… μπαίνει για τα καλά, στο επίπεδο πρωταθλητισμού! Ο Ολυμπιακός βρήκε έναν εξαιρετικό αριστερό μπακ και το… χαίρεται! Μετά την τριάρα, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δήλωσε έτοιμος για ακόμη πιο σπουδαία πράγματα και πρόσθεσε ότι… δεν χαρίζεται σε κανέναν…!

Αναλυτικά:

«Ήταν μία πάρα πολύ καλή βραδιά, διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος ήμασταν κυρίαρχοι. Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, έχουμε άνετο προβάδισμα αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί.

Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί τα ματς με τον ΠΑΟΚ έχουν μεγάλη σημασία για τους φιλάθλους μας, ωστόσο δεν αξίζει κάτι παραπάνω από 3 πόντους όπως όλα τα υπόλοιπα.

Έχουμε κίνητρο σε όλα τα παιχνίδια, υπάρχουν ακόμα πολλά ματς μπροστά μας και έχουμε πολλές υποχρεώσεις. Πρέπει να έχουμε την ίδια ένταση, για το πρωτάθλημα μέχρι να τελειώσει μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για το γεγονός ότι εκτός αγωνιστικού χώρου είναι ήρεμος και εντός το αντίθετο: «Έτσι είναι η προσωπικότητά μου, δε χαρίζομαι σε κανένα μέσα στο γήπεδο και δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης