Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν πουλάει… Μόνο… δανείζει με υποχρεωτικές οψιόν!

Δεν πουλάει… Μόνο… δανείζει με υποχρεωτικές οψιόν!
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 - 16:38

Δεν πουλάει, λέει, ο ΠΑΟΚ, τον Τζόλη. Είδαν μάλλον το… τσουνάμι, που πήγε να σηκωθεί, από το πρωί, με τον κόσμο της ομάδας να… βράζει, μαθαίνοντας νέα για πιθανή αποχώρηση του νεαρού, από την ομάδα του Ιβάν, για την… Κλαμπ Μπριζ και έσπευσε, μάλλον, να τα… μαζέψει!

Ο Τζόλης θεωρείται, από τους Παοκτζήδες, το πιο ποιοτικό στοιχείο, στην ομάδα του μποξέρ και όταν έπαιξε, από το πρωί, το σενάριο… πώλησης, στην Κλαμπ Μπριζ, με εμπλοκή… Κρμέντσικ, στην υπόθεση, μάλλον… την άκουσαν, για τα καλά! Και δεν είναι τυχαίο όλο το… κύμα αντιδράσεων που παρατηρήθηκε.

Ας ηρεμήσουν. Δεν… πουλάει, ο ΠΑΟΚ. Μόνο… δανείζει. Με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Είναι… νέο κόλπο. Εφαρμοσμένο με επιτυχία (#not) και έτσι αν είναι να φύγει ο νεαρός, μόνο… έτσι θα φύγει. Τι 10 εκατομμύρια τώρα και τρέλες. Δεν είναι στον ΠΑΟΚ για τέτοια πράγματα, δεν ξέρουν να τα διαχειριστούν. Εδώ ξεπούλησαν όλη την ομάδα, σταδιακά και μας λένε (η προπαγάνδα γύρω από την ομάδα το λέει, δηλαδή) ότι έγιναν… selling club.

Αυτά βλέπουν οι ΓΑΥΡΟΙ και γελάνε με την καρδιά τους… Δεν πουλάει, παιδιά, ο ΠΑΟΚ… Μόνο… δανείζει με υποχρεωτικές οψιόν! Ειδάλλως ξεπουλάει…

Διαβάστε επίσης