Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πως να γίνει το τιγράκι… λέοντας;

Πως να γίνει το τιγράκι… λέοντας;
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 - 10:41

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει τα στάνταρ πολύ, πολύ ψηλά. Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του, τον ανταγωνισμό, στην Ελλάδα. Συναγωνίζεται εκείνον στην Ευρώπη. Όχι απλώς αγωνιστικά. Όχι μόνο σε επίπεδο… γραμμών του γηπέδου. Όχι. Αλλά και εκτός των γραμμών των γηπέδου. Διοικητικά. Σε επίπεδο διαπραγματεύσεων, για μεταγραφές. Σε επίπεδο αγοράς και πώλησης παικτών.

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κρατήσει το όνομά του αλώβητο, από αυτή την τεράστια κρίση, η οποία μαστίζει τον κόσμο και κατά συνέπεια, το ίδιο το ποδόσφαιρο. Έχει καταφέρει να είναι η μόνη ομάδα, στην Ελλάδα, η οποία κρατά το όνομά της συνδεδεμένο, με την ευημερία και την οικονομική σταθερότητα. Κάτι το οποίο δεν έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν οι… ανταγωνιστές του.

Η ΑΕΚ, ας πούμε, το παλεύει να γίνει… Ολυμπιακός. Να γίνει ομάδα, η οποία θα μπορεί να πουλά, στα επίπεδα τα οποία εκείνη θέλει, τους ποδοσφαιριστές της. Δεν μπορεί, όμως. Αρκεί να δει κανείς τι γίνεται… αυτή τη στιγμή. Με Λιβάγια, με Ολιβέιρα, με, με… Δεν μπορεί… Δεν της βγαίνει… Και το πληρώνει τόσο ακριβά, τούτη την ώρα.

Για τον ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να συζητήσουν καν. Τα έχουμε πει. Το καλοκαιρινό… ξεπούλημα μιλάει, είναι η αλήθεια, από μόνο του. Αλλά μιας και αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ είναι εκείνη που… παλεύει να… πουλήσει και δεν μπορεί, γίνεται σαφές ότι όσο το… τιγράκι και να προσπαθεί, λέοντας δεν… γίνεται, έτσι εύκολα…

Διαβάστε επίσης