Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σωκράτης για Παναιτωλικό

Σωκράτης για Παναιτωλικό
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 - 13:19

Έχει μπει σε ρυθμό ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και προχωρά την προετοιμασία του, για το επίσημο ντεμπούτο. Αυτό δεν αναμένεται, βέβαια, να έρθει στο ματς με τον Απόλλωνα, αλλά θα πάει μερικές μέρες πιο πίσω… Συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν, ο Σωκράτης θα είναι έτοιμος, για να φορέσει για πρώτη φορά, σε επίσημο ματς, τη φανέλα του Θρύλου, την επόμενη Τετάρτη, κόντρα στον Παναιτωλικό, για το Κύπελλο.

Μία υπόθεση, η οποία εν πολλοίς έχει κριθεί, είναι αυτή της πρόκρισης, στην επόμενη φάση του θεσμού. Και για τον λόγο αυτό, ο Θρύλος έχει την πολυτέλεια, στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη, με τους Αγρινιώτες, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν.

Μέσα σε αυτούς αναμένεται να είναι και ο Παπασταθόπουλος. Βέβαια, όταν σε τέτοιους αγώνες βλέπουμε να παίζουν παίκτες όπως οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Αβραάμ, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Χολέμπας, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Χασάν και… λοιποί, μόνο για… ρεζέρβες, δεν μπορούμε να μιλάμε… Και είναι σημαντικό, για τον Σωκράτη, να μπει σε ένα ματς που θα έχει την ευκαιρία να παίξει χωρίς άγχος και να δουλέψει, μαζί με τους συμπαίκτες του, σε συνθήκες αγώνα!

Διαβάστε επίσης

UEFA: Ελ Αραμπί ή… Ζλάταν; (photo)

UEFA: Ελ Αραμπί ή… Ζλάταν; (photo)

Το Γιουρόπα Λιγκ ζήτησε από το κοινό να διαλέξει… ομάδα παικτών και έβαλε, με τους κορυφαίους, τον μπόμπερ του Θρύλου!