Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σισέ στα ελληνικά: «Ολυμπιακέ σε αγαπώ!» (photo)

Σισέ στα ελληνικά: «Ολυμπιακέ σε αγαπώ!» (photo)
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 - 20:19

Στη Σεντ Ετιέν συνεχίζει την καριέρα του Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού στον Ολυμπιακό και όλη την «ερυθρόλευκη» οικογένεια.

Δείτε το γράμμα του Σισέ με μήνυμα και στα ελληνικά στο τέλος: «Προς όλους τους φιλάθλους και φίλους, γράφω αυτό το γράμμα για να επιβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου αυτήν τη σεζόν στη Σεντ Ετιέν, μία ιστορική γαλλική ομάδα με μεγάλη παράδοση σε τίτλους και επιτυχίες και με μία δυνατή και παθιασμένη βάση φιλάθλων. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου και όπως πάντα είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα στη νέα μου ομάδα.

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ατελείωτη αγάπη μου και ευγνωμοσύνη μου σε έναν θρυλικό σύλλογο που είχα την τιμή να αποκαλώ οικογένειά μου τα τελευταία χρόνια, τον Ολυμπιακό. Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις που θα κουβαλάω μαζί μου σε κάθε βήμα που θα κάνω . Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό, μέχρι το τελευταίο μου παιχνίδι, δούλεψα πολύ σκληρά για να φανώ αντάξιος της ιστορίας αυτού του θρυλικού σήματος. Προς τους φιλάθλους, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ατελείωτη αγάπη και στήριξη στις καλές και τις δύσκολες στιγμές, μου δώσατε δύναμη και την επιθυμία να μην τα παρατάω ποτέ και πάντα να θέλω να γίνομαι καλύτερος, όχι μόνο ως αθλητής, αλλά και ως άνθρωπος. Σε ευχαριστώ για όλα, οικογένεια του Ολυμπιακού μου και μην ξεχνάτε, μέχρι να συναντηθούμε ξανά... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

Ολυμπιακέ σε αγαπώ, Ελλάδα σε αγαπώ!

Παπέ Αμπού Σισέ. «Ο βράχος»».

Διαβάστε επίσης