Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σνάουτσνερ παραδέχθηκε το επίπεδο του ΠΑΟΚ!

Ο Σνάουτσνερ παραδέχθηκε το επίπεδο του ΠΑΟΚ!
Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 - 13:58

Αν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σνάουτσνερ, ο ΠΑΟΚ ήταν… αρκετά καλός, στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Καραϊσκάκη, που έληξε, εντέλει, με… τριάρα, υπέρ του Θρύλου, τότε θα πρέπει να αισθάνεται και… ευχαριστημένος, που στο τέλος έφαγε μόνο τρία! Αν, με αυτό τον τρόπο, ο βοηθός του μποξέρ, παραδέχεται το… επίπεδο της ομάδας του, τότε… τα τρία που έφαγε ήταν… επίτευγμα θετικό, για τον «δικέφαλο» του βορρά!

Αν το… ταβάνι τους είναι αυτό, το «Χ», δηλαδή, το 0-0 του πρώτου μέρους, αν αυτό είναι… «αρκετά καλοί», για τον ΠΑΟΚ, τότε τόσο καιρό τα λέμε… απολύτως σωστά! Όχι ότι χρειαζόμασταν την επιβεβαίωση του Σνάουτσνερ, αλλά μιας και ήρθε, είναι καλοδεχούμενη. Καλό είναι να παραδέχεται, ο αντίπαλός σου, την ΣΑΦΗ ανωτερότητά σου. Είναι ένα πρώτο βήμα προς τη διόρθωση και τη βελτίωσή του. Και ο Ολυμπιακός θέλει ΔΥΝΑΤΟΥΣ τους αντιπάλους του. Και όχι να… παραπαίουν. Για να έχουν ακόμη μεγαλύτερη αξία οι… τριάρες, οι τεσσάρες και τα… λοιπά!

Α! Να μην ξεχάσουμε ότι τα έριξε και στην κούραση, ε; Αλίμονο… Ο Ολυμπιακός δεν είχε τρία συνεχόμενα εκτός, δεν έπαιξε στην έδρα του ΠΑΟΚ, πριν επιστρέψει, για να ξαναφύγει για Κύπελλο και να ξαναγυρίσει, για το ματς στο Καραϊσκάκη… Ήταν… ξεκούραστος…

Διαβάστε επίσης

Το απόγευμα στην Ελλάδα ο Λαλά! (video)

Το απόγευμα στην Ελλάδα ο Λαλά! (video)

Δείτε τον δεξιό μπακ που φέρνει ο Θρύλος, σε δράση, για να έχετε μία πιο σαφή εικόνα. Φτάνει το απόγευμα στη χώρα μας, προχωράει ιατρικά κλπ. και υπογράφει!