Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κυρίαρχοι. Μεγάλη διαφορά, δεν πρέπει να επαναπαυτούμε»

«Κυρίαρχοι. Μεγάλη διαφορά, δεν πρέπει να επαναπαυτούμε»
Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 - 20:14

Στην ξεκάθαρη ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο 3-0 επί του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μιλώντας στην κάμερα της Nova και τόνισε πως ο Θρύλος δεν επαναπαύεται από τη μεγάλη διαφορά. «Ανάμεσα στα δύο παιχνίδια υπάρχει διαφορά γιατί νομίζω είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Στο δεύτερο παιχνίδι εμείς ήμασταν οι κυρίαρχοι, δείξαμε την ποιότητά μας, ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή και για αυτό πήραμε τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Μολδαβός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού.

Για το αν έχει βρει απόλυτα τον εαυτό του στον Ολυμπιακό: «Ναι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο εδώ, με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρήγορα, με υποδέχτηκαν με πάρα πολύ όμορφο τρόπο. Νιώθω πανέτοιμος, νιώθω πολύ καλά προσαρμοσμένος και αυτήν τη στιγμή πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω για να βελτιώνομαι συνεχώς».

Για τη μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία και τη διαχείρισή της: «Είναι πραγματικά σημαντική αυτή η διαφορά. Σίγουρα έχει την αξία της, όμως ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει κάτι, δεν θα πρέπει να επαναπαυτούμε και να μη σταματήσουμε να δουλεύουμε μέχρι να έρθει η στιγμή που θα κατακτήσουμε τον τίτλο».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Πάντα με την ίδια νοοτροπία θα προσεγγίσουμε και αυτόν τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός παίζει όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίσει. Θα δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως κάνουμε πάντα για να κερδίζουμε τους 3 βαθμούς».

Διαβάστε επίσης