Ντουντούκα
Και τώρα ο ΠΑΟΚ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κάτι έχει αυτό το... εκατομμύριο!

Κάτι έχει αυτό το... εκατομμύριο!
Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 - 22:58

Πριν μια εβδομάδα, ο Ολυμπιακός προχωρούσε στη συμφωνία με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Στην ΑΕΚ, για να… ηρεμήσουν τον κόσμο που αντιδρούσε, αποφάσισαν να βγάλουν μια ανακοίνωση. Στοχοποίησαν τον Παπασταθόπουλο, πως για τριακόσια χιλιάρικα και παρότι η ΑΕΚ του έδινε ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, απάντησε αρνητικά. Δεν το ήθελε το εκατομμύριο του… επενδυτή ο Παπασταθόπουλος.

Ήταν ο μόνος όμως; Στην ΑΕΚ θεώρησαν σωστό την ημέρα της ανακοίνωσης του Παπασταθόπουλου από τον Ολυμπιακό, να προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις με το Λιβάγια. Τι έβγαινε από το ρεπορτάζ; Ότι η ΑΕΚ έδινε ένα εκατομμύριο ευρώ και στον Λιβάγια. Αρνητικά απάντησε και ο Κροάτης που την επόμενη ημέρα μίλησε για νέες εμπειρίες. Πάει και αυτός. Πάει ο Σωκράτης, πάει και ο Λιβάγια.

Πριν λίγες ημέρες, στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, βλέπαμε το όνομα του Κένι Λαλά. Του δεξιού μπακ της Στρασμπούργκ. Σχόλια κολακευτικά. «Ψάχνει την υπέρβαση ο Μελισσανίδης με Λαλά», «Αυτή είναι η μπακάρα που θέλει η ΑΕΚ» και άλλα τέτοια. Πόσο έδινε στον Λαλά η ΑΕΚ; Ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο έγραφαν. Πάλι εκατομμύριο!

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Λαλά όντως ήρθε στην Ελλάδα. Όχι όμως για το... εκατομμύριο του... επενδυτή! Το άφησε στην άκρη αυτό και αποφάσισε να έρθει για λογαριασμό του Ολυμπιακού! Ναι, συνέβη και αυτό. Μετράμε. Ο Παπασταθόπουλος, ο Λιβάγια, ο Λαλά, είπαν όλοι τους «όχι» στο... εκατομμύριο του... επενδυτή!

Μιλούσαν με τη Σέφιλντ για τον Βέριπς, τον τερματοφύλακα. Για να έρθει δανεικός. Ούτε το... εκατομμύριο δεν χρειαζόταν εδώ! Δεν ήθελαν λέει στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ, γιατί η Σέφιλντ τον έδινε μόνο δανεικό. Δεν θα το ήθελε το... εκατομμύριο του... επενδυτή στο τέλος του καλοκαιριού!

Γελάνε και οι γλάστρες που θα μπουν στην ΟΠΑΠ Arena. Πάει το σανό σύννεφο για τον κόσμο της ΑΕΚ που δείχνει να ξυπνάει ωστόσο. Γιατί αν κρίνουμε από τα γεγονότα, μάλλον κάτι έχει αυτό το... εκατομμύριο που δεν θέλει κανείς!

Διαβάστε επίσης