Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι θα… γονατίσουν! (photo)

Όλοι θα… γονατίσουν! (photo)
Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 - 10:19

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει, με το πόδι στο γκάζι, για το 46ο. Στην προσπάθειά του, να φτάσει στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, έχει ακόμη, μπροστά του, αρκετά ματς να δώσει. Και ένα εξ αυτών είναι απόψε (19:30), στη Ριζούπολη, με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Ο Ολυμπιακός θέλει ξανά, απόψε, τους τρεις βαθμούς, για να συνεχίσει να προσθέτει στην… άνεση, με την οποία θα μπει στα πλέι οφ.

Όχι, βέβαια, ότι τα πλέι οφ του λένε κάτι το… ιδιαίτερο, αφού απέδειξε, εδώ και δύο χρόνια, ότι είναι πολύ μπροστά, από τους «ανταγωνιστές» του. Παρόλα αυτά, οφείλει να συνεχίσει να χτίζει, για να μπορέσει να έχει μία βαθμολογική διαφορά που θα του επιτρέψει, στα πλέι οφ, να μην έχει το παραμικρό άγχος.

Αλλαγές αναμένεται να δούμε, απόψε, από τον Πέδρο Μαρτίνς. Όχι πολλές, αλλά θα τις δούμε. Λίγες και μετρημένες. Όπως κάνει συνήθως, δηλαδή. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι χρειάζονται «ανάσες», από τα διαρκή παιχνίδια. Έρχεται και η Ευρώπη και πρέπει να τις έχουν.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Δεν έχει περιθώριο για… εκπτώσεις. Στον δρόμο προς το 46ο, ο οποίος είναι στρωμένος, ελέω «εξυγίανσης» μόνο με… αγκάθια, πρέπει όλοι να… γονατίσουν, μπροστά στον μεγάλο νικητή!

Διαβάστε επίσης