Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύσκολα, αλλά επέβαλε τον… νόμο του! (video)

Δύσκολα, αλλά επέβαλε τον… νόμο του! (video)
Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 - 11:41

Ο Απόλλων είναι μία καλή ομάδα. Δεδομένο αυτό, το γνωρίζουν άπαντες. Και φυσικά, το γνωρίζουν άπαντες στο Ρέντη. Για τον λόγο αυτό, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αφήνει τους ποδοσφαιριστές του, να εφησυχάσουν. Στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός δεν είχε κάνει και… περίπατο, απέναντι στον Απόλλωνα. Τον είχε νικήσει στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με σκορ 2-0. Καθαρό και δίκαιο, το οποίο όμως είχε έρθει μετά από αρκετή προσπάθεια και μετά από αρκετό άγχος, μέχρι το 60’+ οπότε ο Χασάν έκανε το 1-0!

Ο Ολυμπιακός οφείλει να συνεχίσει, προσεκτικά και σήμερα. Να μην επαναπαυτεί και να παίξει στο 101%, όπως κάνει πάντα. Όπως θα έκανε αν έπαιζε ένα… ντέρμπι. Τα ματς με τους, θεωρητικά, ‘μικρούς’, του πρωταθλήματος, μπορεί να είναι πολύ περίεργα και να δημιουργήσουν… προβλήματα. Αλλά είναι και αυτά που δίνουν, στο τέλος, τίτλους, γιατί μαρτυρούν τη σταθερότητα μιας ομάδας, η οποία μπορεί να τα παίρνει.

Ο Ολυμπιακός στον πρώτο γύρο επέβαλε τον… νόμο του, όμως το είχε κάνει δύσκολα. Και δύσκολο αναμένεται να είναι και το αποψινό ματς, με τον Απόλλωνα.

Θυμηθείτε:

Διαβάστε επίσης

Υπόθεση… Φαραώ! (videos)

Υπόθεση… Φαραώ! (videos)

Ο Χασάν είχε βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του, στο ματς του πρώτου γύρου, με τον Απόλλωνα!