Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ασταμάτητος, θέλει να… παστελώσει και στη Ριζούπολη! (videos)

Ασταμάτητος, θέλει να… παστελώσει και στη Ριζούπολη! (videos)
Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 - 12:19

Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κατά την οποία καταθέτει, αγώνα μετά τον αγώνα, τα διαπιστευτήριά του! Αγώνα μετά τον αγώνα, μας δείχνει γιατί ο Ολυμπιακός έβγαλε, από το ταμείο του, τα χρήματα που χρειάστηκε να βγάλει, για πείσει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, να φορέσει τα ερυθρόλευκα

Ο Μαροκινός μπόμπερ του Θρύλου, συνεχίζει απτόητος, στη Σούπερ Λιγκ, βάζοντας το ένα γκολ, πίσω από το άλλο. Και όχι μόνο σε ματς… αδιάφορα. Σκοράρει σε ντέρμπι, σκοράρει σε ματς σημαντικά, όπως σκοράρει και σε ματς πιο «μικρά» και «εύκολα»! Σκοράρει, γενικά… παντού!

Ο Ελ Αραμπί είχε δηλώσει, σε ανύποπτο χρόνο, ότι θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό του. Και αυτό… μόνο καλό μπορεί να είναι, για τον Θρύλο, ο οποίος παίρνει τα γκολ του Γιουσέφ και τα μετατρέπει σε… χρυσάφι! Σε ‘τρίποντα’ πολύ σημαντικά και πολύ χρήσιμα, στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος!

Ο Ελ Αραμπί είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, για τον Ολυμπιακού, αφού και φέτος, με τα γκολ του, υπογράφει την επιτυχία, η οποία προδιαγράφεται. Ο Θρύλος πέτυχε… όχι απλώς διάνα, φέρνοντας τον Ελ Αραμπί, στην Ελλάδα, αλλά και… κάτι παραπάνω. Επόμενος στόχος; Απόψε κιόλας, να… παστελώσει και στη Ριζούπολη!

Διαβάστε επίσης

Υπόθεση… Φαραώ! (videos)

Υπόθεση… Φαραώ! (videos)

Ο Χασάν είχε βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του, στο ματς του πρώτου γύρου, με τον Απόλλωνα!