Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλοι έχουν τα γραφεία τους… κλειδωμένα!

Άλλοι έχουν τα γραφεία τους… κλειδωμένα!
Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021 - 11:59

Μπαμ! Σωκράτης! Μπουμ! Λαλά! Θρύλος και στις μεταγραφές! Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει τον ένα παίκτη, πίσω από τον άλλο, την ώρα που άλλοι επενδύουν σε… λουκέτα στα γραφεία! Μην τυχόν και πάει κάνας παίκτης εκεί και θελήσει να πάρει μεταγραφή στην ομάδα και χρειαστεί να… ξοδευτούν!

Ο Ολυμπιακός είναι στο… +άπειρο, στο πρωτάθλημα, έχει αέρα, απέναντι σε όλους, για να πάρει το Κύπελλο, είναι στην Ευρώπη και συνεχίζει να κοιτάζει ψηλά και ενισχύεται, με τη μία μεταγραφάρα, πίσω από την άλλη! Και, χωρίς να έχουμε και κάτι δεδομένο, αυτή τη στιγμή, ακόμη… σκανάρει την αγορά, μήπως προκύψει κάποια καλή λύση ενίσχυσης των εξτρέμ… Συνεχίζει, δηλαδή, να κοιτάζει τη βελτίωσή του, ο Ολυμπιακός!

Την ίδια ώρα, άλλοι έχουν τα… γραφεία κλειδωμένα! Δευτέρα, 1/2 και… ηρεμία! Μην τυχόν και πλησιάσει κάνας παίκτης και πει «θέλω να πάρω μεταγραφή εδώ» και… ξοδευτούν! Ούτε… στόπερ, οι μεν, αφού έφαγαν και το… χαστούκι με τον Σωκράτη, ούτε… εξάρι οι δε, με τον Αουγκούστο να… πλακώνεται με τους… οπαδούς της ομάδας τους… Και… σιγή! Ούτε… ακούγεται τίποτα, για μεταγραφή. Τερματοφύλακα θέλουν και οι δύο… ανταγωνιστές, ούτε… λέξη! Τα γραφεία… αμπαρωμένα, μην κάνει κανένας καμιά έκπληξη και… τρυπώσει, από καμιά χαραμάδα και χρειαστεί να… πληρώσουν τίποτα…

Πως τους γλεντάει έτσι ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός… Πως;!

Διαβάστε επίσης