Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι λειτουργούν οι μεγάλες ομάδες!

Έτσι λειτουργούν οι μεγάλες ομάδες!
Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021 - 13:02

Αμφιβάλλει κανείς, για το αν ο Ολυμπιακός κινείται, πλέον, οριστικά και… αμετάκλητα, σε… άλλο επίπεδο, από αυτό του ελληνικού ποδοσφαίρου; Για το αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Πέδρο Μαρτίνς, μαζί φυσικά με όλη τη Διοίκηση του Συλλόγου, εργάζονται καθημερινά, για να συνεχίσουν να ανεβάζουν το επίπεδο του Θρύλου, στην Ευρώπη; Λέμε στην Ευρώπη, γιατί στην Ελλάδα το επίπεδο του Ολυμπιακού έχει… τερματίσει. Οι άλλοι είναι τόσο πίσω του, απλώς. Ο ίδιος ανεβαίνει, όμως, ακόμη και αν… δεν έχει πιο πάνω να πάει!

Παρόλα αυτά, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, αλλά και ο Πέδρο Μαρτίνς, αναζητούν διαρκώς τον τρόπο, για να κάνουν ΚΑΛΥΤΕΡΗ την ομάδα! Από… κορυφαία, σε ΑΚΟΜΗ καλύτερη! Και το κάνουν με τρόπο εμφατικό! Και όχι με… παραμύθια! Με μεταγραφάρες! Με ενίσχυση ΟΥΣΙΩΔΗ, σε θέσεις που ο προπονητής κρίνει ότι χρειάζεται ακόμη καλύτερους ή αλλιώτικους, σε στιλ παιχνιδιού, από εκείνους που έχει ήδη, στα χέρια του.

Και η Διοίκηση του Θρύλου είναι πάντα εκεί, στο πλευρό του προπονητή, έτοιμη να του προσφέρει τις καλύτερες λύσεις, από το μεταγραφικό παζάρι. Παίκτες που πραγματικά θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα δώσουν ακόμη καλύτερη εικόνα, στην ήδη κορυφαία εικόνα, που έχει ο Ολυμπιακός… Γιατί, εδώ που τα λέμε, αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες! Έτσι λειτουργούν και έτσι γίνονται, από κορυφαίες… ακόμη καλύτερες!

Διαβάστε επίσης