Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πύραυλος» και από τα δεξιά! Ε ρε (νέα) γλέντια...

«Πύραυλος» και από τα δεξιά! Ε ρε (νέα) γλέντια...
Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021 - 21:15

Το έχει πει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, από τη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου: «Εμείς κάθε μέρα χτίζουμε, επειδή έχουμε μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους μας δεν σταματάμε να επενδύουμε στην ομάδα μας». Το λέει και το εννοεί. Και το δείχνει με πράξεις.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει αποκτήσει μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους του, όμως, δεν σταματάει να προσπαθεί να βελτιώσει την ομάδα όπου οι άνθρωποί του κρίνουν ότι χρειάζεται.

Αυτό έγινε με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για το αριστερό άκρο της άμυνας. Δεν βγήκε ο Ρούμπεν Βινάγκρε και ο Θρύλος κάλυψε με τον Μολδαβό αριστερό μπακ το κενό. «Πάλεψε» με την Πόρτο και νίκησε.

Αυτό έγινε και με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο για το κέντρο άμυνας. Μπορεί ο Ολυμπιακός να διαθέτει με διαφορά την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, όμως έκανε δικό του τον καλύτερο Έλληνα κεντρικό αμυντικό (μαζί με τον Κώστα Μανωλά).

Αυτό έγινε και με τον Κένι Λαλά για το δεξιό άκρο της άμυνας. Ο Γάλλος δεξιός μπακ ήρθε να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που δεν πήρε όσα ήθελε και όσα ήλπιζε από τον Ραφίνια.

«Πύραυλο» για αριστερά, «πύραυλο» και για τα δεξιά πήρε ο Ολυμπιακός. Και κάπως έτσι ο Θρύλος δυναμώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα δύο άκρα της άμυνάς του, αυτά που και πέρσι έκαναν τη διαφορά. Το ίδιο θέλει και τώρα.

Ο Ρέαμπτσιουκ μπήκε και κάνει τη διαφορά, δείχνοντας την ποιότητά του. Το ίδιο περιμένουν στον Ολυμπιακό και με τον σπουδαίο Λαλά.

Έ ρε (νέα) γλέντια...

Διαβάστε επίσης