Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έτσι κάνεις… εξορθολογισμό!

Έτσι κάνεις… εξορθολογισμό!
Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021 - 10:22

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι πάντοτε ιδιαίτερη. Ο Ολυμπιακός κινείται σταθερά, κάθε χρόνο, κατά τη διάρκειά της, για να πάρει κάποιον παίκτη, όμως φέτος… έκανε τη διαφορά. Όχι απλώς γιατί έκανε τρεις μεταγραφές από το πάνω ράφι, ενισχύοντας την ομάδα του, αλλά και -κυρίως- γιατί κινήθηκε πολύ συνετά και ως προς τις υποθέσεις ορισμένων παικτών, τους οποίους είχε ήδη στο ρόστερ του.

Αναλυτικά αναφέρουμε ότι στον Ολυμπιακό, κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ήρθαν οι Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος και Λαλά. Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε στην άμυνα, σε όλες τις θέσεις της (αριστερά, δεξιά, κέντρο), ενώ αποδέσμευσε Βινάγκρε και έδωσε δανεικό τον Σισέ. Ο πρώτος, παρά το μεγάλο ταλέντο του, δεν είχε διάθεση να προσφέρει στον Θρύλο, ενώ ο δεύτερος κάνει το μεγάλο βήμα, στο Σαμπιονά. Έχει, πλέον την μπάλα στα… πόδια του, για να κερδίσει μία μόνιμη θέση, στο ρόστερ της Σεντ Ετιέν. Και να φέρει, παράλληλα, στον Ολυμπιακό, ένα σημαντικό ποσό, από την αγορά του.

Πέραν αυτών των τριών κινήσεων, όμως, ο Θρύλος εξορθολόγισε περαιτέρω, το ρόστερ του, από ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων δεν έπαιρνε αυτά που ανέμενε, σε μία δύσκολη αγωνιστική περίοδο. Ο Πέπε μόλις… τα ξημερώματα ανακοινώθηκε δανεικός στη Φαμαλικάο και έχει την ευκαιρία να πάρει λιγάκι «τα πάνω του», αφού μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δείξει το ταλέντο του, με τη φανέλα του Θρύλου. Ο Σουντανί δεν είχε χρόνο συμμετοχής και ήθελε να παίζει, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει, ενώ οι Μπρούνο και Μανθάτης δεν υπολογίζονταν.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει χωρίς ποδοσφαιριστές, στους οποίους ο Μαρτίνς δεν πόνταρε, για τη συνέχεια (πλην Σισέ, είναι διαφορετική περίπτωση), ενώ παράλληλα, πλήρωσε καλά λεφτά, στο μεταγραφικό παζάρι, για να φέρει στην Ελλάδα τρεις παίκτες, οι οποίοι μπορούν να τον ανεβάσουν επίπεδο… Και στο τέλος της μέρας, έτσι κάνεις… εξορθολογισμό. Όχι… ξεπουλώντας τα πάντα…

Διαβάστε επίσης