Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι άλλοι διορθώνουν, ο Ολυμπιακός βελτιώνει!

Οι άλλοι διορθώνουν, ο Ολυμπιακός βελτιώνει!
Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021 - 10:41

Δεν έχει περιθώριο, ο Ολυμπιακός, να μείνει εδώ. Στάσιμος. Δεν έχει δυνατότητα να κρατήσει το μυαλό του καρφωμένο στο… 46ο. Ούτε καν στην ευρωπαϊκή του δράση, στο Γιουρόπα Λιγκ, της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος, να κοιτάζει μπροστά. Στο… 47ο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Για ΑΥΤΑ χτίζει! Για αυτά δουλεύει, από τώρα, ο Μαρτίνς και η Διοίκηση του Ολυμπιακού. Για αυτούς τους στόχους αποκτήθηκαν, από τώρα, ο Ρέαμτπσιουκ, ο Λαλά, ο Σωκράτης… Η ομάδα μπορεί, έχοντας πάρει τρομερό προβάδισμα, για να κατακτήσει τον εφετινό τίτλο, να δουλέψει για να «δέσει» και να πάει έτοιμη στα προκριματικά του καλοκαιριού…

Βλέπετε, ο Θρύλος κοιτάζει ΠΑΝΤΑ μπροστά. Δεν έχει περιθώριο να σταματήσει εδώ. Να απολαύσει (ακόμα) αυτά που κέρδισε φέτος. Και όταν το κάνει, θα το κάνει για ένα μικρό, μόνο, διάστημα. Και θα στραφεί άμεσα στην επόμενη ημέρα.

Και η επόμενη ημέρα έχει αρχίσει, ήδη, να δουλεύεται, από τον Μαρτίνς και τη Διοίκηση, στο λιμάνι. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει μπροστά, για να συνεχίσει να είναι μπροστά, από τους αντιπάλους του. Και να μπορεί να… γελάει, όταν εκείνοι αποκαλούν εαυτούς… «ανταγωνιστές» του. Γιατί όσο οι άλλοι διορθώνουν και τρέχουν να προλάβουν τα… λάθη τους, ο Θρύλος, απλώς, βελτιώνει. Χτίζει και βελτιώνει…

Διαβάστε επίσης

Έτσι κάνεις… εξορθολογισμό!

Έτσι κάνεις… εξορθολογισμό!

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε, κάνοντας παράλληλα στοχευμένες κινήσεις και στις αποχωρήσεις. Ούτε… υπερβολές, ούτε… μιζέρια, κινήθηκε αρχοντικά, στις μεταγραφές.