Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming
Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021 - 14:39

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming: Έφτασε η ημέρα του επαναληπτικού αγώνα για τον Ολυμπιακό στο θεσμό του Κυπέλλου, σήμερα στις 17:15. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο Καραϊσκάκη τον Παναιτωλικό, στο δεύτερο ματς της 6ης φάσης της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Πειραιά στο πρώτο ματς που είχε γίνει στο Αγρίνιο, είχε επικρατήσει εύκολα με 3-0. Σε ένα ματς στο οποίο παρά το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε μία ενδεκάδα η οποία δεν είχε παίξει ποτέ ξανά μαζί, κατάφερε να βγάλει καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Πήρε ο Ολυμπιακός το νικηφόρο 3-0 και ουσιαστικά ένα σκορ πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού ματς.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Μάλιστα η μία ήταν επί του ΠΑΟΚ μία εβδομάδα πριν με 3-0 στο Καραϊσκάκη, ματς το οποίο ανέβασε αρκετά ψυχολογικά τον Ολυμπιακό. Στον τελευταίο τους αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να νικήσουν στο... ρελαντί τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, επίσης για το πρωτάθλημα, με 3-1.

Για τη σημερινή αναμέτρηση ο Πέδρο Μαρτίνς επίσης έχει αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές. Θέλει να τους ξεκουράσει ενόψει της συνέχειας, καθώς έβγαλαν ένα πρόγραμμα με συνεχόμενα ματς. Έτσι την αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, την αποτελούν οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Τσέλιος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λιάτσος, Μασούρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Κάιπερς, Χασάν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming | Στο φόντο των εξελίξεων

Εκτός από τα ματς ο Ολυμπιακός είχε εξελίξεις και στο μεταγραφικό κομμάτι. Τόσο στην απόκτηση ποδοσφαιριστών, όσο όμως και στην αποδέσμευση ή παραχώρηση υπό τη μορφή δανεισμού. Την περίοδο του Ιανουαρίου οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τους Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ και Λαλά.

Από εκεί και πέρα όμως έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Ραφίνια. Ένα «διαζύγιο» το οποίο ήρθε μέσα σε αρκετά καλό κλίμα και φάνηκε αυτό από τις αντιδράσεις και των δύο πλευρών. Επίσης έφυγε με μεταγραφή ο Καφού για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου ήταν μέχρι τώρα ως δανεικός. Παράλληλα, δόθηκε ως δανεικός ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα στη Ρασίνγκ και ο Πέπε στη Φαμαλικάο, αλλά και ο Σισέ στη Σεντ Ετιέν με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Αυτές ήταν οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στον Ολυμπιακό όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι. Την ίδια στιγμή που η ομάδα προετοιμάζεται για τα συνεχόμενα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης